Iconic Dots

Tutustu meidän Iconic Dots valikoimaamme. Valittavana on design suosikkejamme pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin, kuten pyyhekuivaimet, jotka ovat voittaneet muotoilupalkinnon, tyylikkäät ja selkeälinjaiset kattosuihkut, joissa on maailman johtava suihkutekniikka sekä useita innovatiivisia säilytysratkaisuja, joilla pidät kylpyhuoneesi järjestyksessä.

 

Kattosuihkut - Pesuallashana
Pyyhekuivain - Suihkusäilytys

Kattosuihkut

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus.

Tutustu

Pesuallas­hanat

Pesuallashana antaa kylpyhuoneelle ilmettä, joten vaihtoehtoja kannattaa punnita tarkkaan. Tutustu kromattuihin, messinkisiin, mustiin ja valkoisiin pesuallashanoihimme siis kaikessa rauhassa.

Tutustu

Pyyhekuivaimet

Valitse energiaa ja tilaa säästävistä pyyhekuivaimistamme ja katso kuinka herkullinen muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä.

Tutustu

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Tutustu

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää