Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

MIKÄ ON ICONIC DOTS?

Se on esimerkiksi Red Dot suunnittelupalkinnon saanut pitkä ja kapea pyyhekuivain, joka mahtuu tilaan kuin tilaan. Suihkutilan sisässä toimivat loistavasti maailman johtavaa suihkutekniikkaa edustavat kattosuihkut ja upeat innovatiiviset säilytysratkaisut, joiden avulla pidät pullot poissa suihkutilan lattialta. Tutustu Iconic Dots- valikoimaamme, josta löydät pohjoismaiseen kylpyhuo- neeseen sopivia designsuosikkeja ja valitse omat ikoniset suosikkisi.

EASE

MIST

Kattosuihkut

Pohjoismaista muotoilua ja insinööritaitoa edustavat MIST- ja EASE-kattosuihkut on kehitetty yhteistyössä Moran kanssa, ja niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus.

Lue Lisää 

Pesuallashanat

Pesuallashana antaa kylpyhuoneelle ilmettä, joten vaihtoehtoja kannattaa punnita tarkkaan. Tutustu kromattuihin, messinkisiin, mustiin ja valkoisiin pesuallashanoihimme siis kaikessa rauhassa.

Lue lisää

LINE

Pyyhekuivaimet

Valitse energiaa ja tilaa säästävistä pyyhekuivaimistamme ja katso kuinka herkullinen muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä.

Lue lisää

BOW

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Lue lisää

CASE

PILE

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää