< >

AIR

Kylpyhuonekalusteet, joilla saadaan ilmava ja kevyt tunnelma

AIR kalusteilla saat luotua kylpyhuoneeseesi kevyen ja ilmavan tunnelma. Markkinoiden korkealuokkaisin sarja, jossa käsityö- ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät. Parasta on, että voit itse luoda juuri oikeanlaisen lopputuloksen. Tutustu muutamiin valittuihin kokonaisuuksiin ja inspiroidu ja löydä miten tuoda oma persoonallinen tyylisi AIR sarjan avulla.  

Yksityiskohdat

Koot

60 - 90 - 120 - 150 - 180 cm

Vaihtoehdot

Valitse kolmen työtason ja kahden pesualtaan välillä

Värivaihtoehdot

Persoonallisuutta moduuleilla

AIR sarjan kalustemoduulien leveys on 30 cm tai 60 cm ja niistä voidaan yhdistellä yksitoista eri variaatiota, joiden kokonaisleveys on 60-180 cm. Valitse vakioväri tai luo oman persoonallisen ilmeesi valitsemalla oma lempivärisi NCS värikartasta. Sarjaan on valittavissa kolme ylellistä tasovaihtoehtoa corian tai dekton materiaaleissa. Allasvaihtoehtoina on pyöreä tai puolipyöreä ja se voidaan sijoittaa vasemmalle tai oikealle, valinta on täysin sinun.  

Katso kaikki

AIR 150 J Premium White kaluste Corian® Designer White tasolla ja nahkasilmukka vetimellä. Yksi monista kauniista yhdistelmistä, jonka voit AIR sarjalla luoda.

Designia ja laatua

Meidän eksklusiivisin kalustesarjamme AIR tarjoaa paljon enemmän kuin näyttävän ilmeen. Corian® ja Dekton® tasot eivät ole pelkästään ihania katsella ja tuntea - ne ovat myös erittäin kestäviä. Yhdistettynä laadukkaaseen posliinialtaaseen sekä kalusteisiin, jotka on käsitelty meidän ainutlaatuisella kestävällä TM Top Extreme pintakäsittelyllä, joka antaa markkinoiden parhaan suojan kosteutta ja iskuja vastaan 15 vuoden takuulla.

Katso kaikki

AIR 120 F NCS S 9000-N: ssä, Corian® Designer White -taso ja valinnainen PUSH Tipmatic mekanismi, jolla avaat laatikon yhdellä painalluksella. Jos haluat työtason ilman sekoitinreikää, me ratkaisemme sen.

Allaskaappi

AIR 60

AIR kätevimmillään, vain 60 leveänä, joten se mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen tuoden sinne samaa upeaa laatua kuin sarjan suuremmatkin kalusteet. Voit luoda oman ainutlaatuisen kalusteesi.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 440 €

Allaskaappi

Air 90

Kun käytössäsi on yksi 60- ja yksi 30-laatikko, saat runsaasti säilytystilaa kauniin Corian®- tai Dekton®-pöytätason alle. Pyöreä tai puolipyöreä allas on sijoitettu vasemmalle.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 800 €

allaskaappi

AIR 120

Kun AIR saa tarpeeksi tilaa, sen muotoilu pääsee todella oikeuksiinsa. 120 cm leveässä kalusteessa on kaksi yhtä leveää laatikkoa. Voit valita kolmesta pintakäsittelyvaihtoehdosta, jotka ovat kaikki kauniita, kestäviä ja silkinsileitä.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 880 €

Allaskaappi

AIR 150

Suurempaan kylpyhuoneeseen AIR tarjoaa kahta 150 cm leveää kalustetta, joissa on keskellä 30 cm leveä laatikko ja sen molemmin puolin 60 cm leveät laatikot. Voit itse valita, mihin pesuallas sijoitetaan.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 1 240 €

Mukauta AIR kaulusteesi

AIR kalusteissa on hyvä varustelutaso jo alun alkaen mutta et tule katumaan, jos tuot oman kosketuksesi lisäämällä yhden tai useamman lisävarusteen. Miltä kuulostaisi valaistus sekä kaksoispistorasia laatikoiden sisäpuolelle, tai kaunis korulipas mustaksi petsatussa tammessa.

Corian® Designer White

on sametinsileä ja samalla erittäin kestävä komposiittimateriaali, jolla on likaa ja bakteereja hylkivä pinta huokosien puutteen vuoksi.

Dekton® Tundra

on hienostunut komposiittimateriaali, jonka pinta on vaalea marmorimainen, mutta täysin tasainen. Erittäin naarmuuntumaton, eikä sen pintaa tarvitse käsitellä uudelleen.

Dekton® Sirius

on hienostunut komposiittimateriaali, jossa on kuvioitu musta pinta. Naarmuuntumatonta pintaa ei tarvitse koskaan käsitellä uudelleen.

Valitse pyöreän tai puolipyöreän altaan välillä. Vesilukko sisältyy mutta pohjaventtiili ostetaan erikseen.

Näyttävät ja käytännölliset lisävarusteet: Plus valo, Plus Sähkö sekä korulipas kahdella kannellisella lokerolla.

Pluspaketti

Saat kalusteesi haluamassasi värissä tai valitse yksi kuudesta sävystä, jotka olemme kehittäneet edustamaan vuoden kauneinta kylpyhuonesisustusta. 

NCS-värit

Tuotteet

Minkä avausvaihtoehdon valitset? Vedin, nuppi vai push tipmatic? Valitse tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Vedinvaihtoehdot

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää