GRAND Classic 100 ja LEVEL pöytätaso Raw Concrete. Pesuallashana SLEEK.
GRAND Classic 100 ja LEVEL pöytätaso Raw Concrete. Pesuallashana SLEEK.
GRAND Solid 100 ja viistoon leikattu suihkukulma ARC 13 Original
GRAND Solid 100, väri Natural Oak ja pöytätaso LEVEL, Raw Concrete. Peili TOUCH 100.
Suihkuratkaisu ARC 43 Plus Original ja kaluste GRAND Solid 100.
GRAND Grip 120 ja LEVEL pöytätaso Raven ja LOOX 110.
GRAND Grip 120 ja LEVEL pöytätaso Raven.
Upea kotikylpylä japanilais-skandinaaviseen tyyliin sisältäen suihkun, saunan ja relax-osaston.
< >

LEVEL

Uusi LEVEL vie GRANDIN uudelle tasolle

LEVEL on tyylikäs vaihtoehto GRAND-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima markkinoiden parhaasta kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja, jotka on saatavana myös ilman hanareikää. Koska materiaali on naarmuuntumaton eikä ime nestettä, on se hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka yleensä edellyttää suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa, kun se altistuu vedelle ja saippualle.

Valitse kolmesta kauniista vaihtoehdosta, joista jokainen lyö oman erityisleimansa sekä kalusteeseen että kylpyhuoneeseen. LEVEL on saatavana kaikkiin GRAND Solid-, Grip- ja Classic-kalusteisiin ja ne antavat kalusteillesi täysin uuden ilmeen ja runsaasti asennetta.

Clamshell

Clamshell-pöytätaso on erinomainen vaihtoehto, jos etsit ylellistä ja samalla maanläheistä tunnetta, mutta haluat kestävämmän vaihtoehdon aidolle kalkkikivelle, joka vaatii enemmän päivittäistä hoitoa. GRAND Classic-allaskaappi ja sen maalaisromanttinen etusarja edustavat New England -tyyliä ja sopii täydellisesti Clamshell pöytätasoon. Valitse lisäksi DEEP-vedin, POSH-pesuallashana ja pyöreä LOOX-peili, niin saat aikaan nykyaikaisen maalaistunnelman.

GRAND Classic allaskalusteet

Kvartsikomposiitista valmistetut pöytätasot ovat olleet suosittuja pohjoismaisissa design-keittiöissä jo usean vuoden ajan. Nyt ne ovat viimeinkin päätyneet kylpyhuoneeseen, jossa materiaalin hyvin tahrautumiselta suojaava ja erittäin helppohoitoinen pinta on mullistava. Koska materiaali on naarmuuntumaton eikä ime nestettä, on se hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka yleensä edellyttää suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa, kun se altistuu vedelle ja saippualle.

Raw Concrete

GRAND Solid Nordic Oak -tammiviilun kumppaniksi olemme valinneet betonin kaltaisen Raw Concrete -pöytätason sekä antrasiittivärisen LEVEL-pesualtaan.
Sisäänrakennettu hana ja peili sekä säädettävä valaistus saavat huoneeseen aikaan rennon teollisen tunnelman.

GRAND Solid allaskalusteet

RAVEN

Kvartsikomposiitti Raven yön musta pinta muistuttaa graniittia. Tässä se on yhdistetty GRAND Grip 100 Black Oak allaskaappiin. Rohkeat yhdistelmät hienoja materiaaleja yhdessä tyylikkään muotoilun kanssa antaa kylpyhuoneelle maskuliinisen, mutta raikkaan tunnelman. Valaistus laatikoiden sisällä ja allakaapin alla on upea lisävaruste.

GRAND Grip allaskalusteet

Lisää ideoita ja inspiraatiota

badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Kylpyhuone­trendit 2023

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme.

Katso lisää

Kylpyhuone­trendit 2023

Nordic Tranquility

Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Katso lisää