Unleashed

Unleashed luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla. Unleashed-tuotteiden avulla voit valita suihkuseinän helat, kattosuihkun, pyyhekuivaimen, pesuallashanan ja pohjaventtiilin samassa värissä. Päästä luovuutesi valloilleen ja luo oma ikoninen kylpyhuoneesi!

Materiaalit

Harjattua ruostumatonta terästä tai PVD-pinnoitettua ruostumatonta terästä tai messinkiä.

Valinnainen seuraaville tuotteille

Suihkusarja Arc Original / Pyyhekuivain Line ja pyyhekoukku / Hana, pohjaventtiili, huuhtelupainike ja wc-paperinteline / Vetimet kylpyhuonekalusteisiin

 

Viimeistelyt

Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze
Brushed Bronze – tyylikäs viimeistely pronssisävyillä, joissa on ripaus kuparia.

Brushed Bronze.

Brushed Stainless – klassinen viimeistely, joka henkii ajatonta muotoilua ja laadukkuutta.

Brushed Stainless.

Brushed Brass – hehkuvan lämmin viimeistely, joka luo kylpyhuoneeseen lämmintä ja eloisaa tunnelmaa.

Brushed Brass.

Brushed Bronze

Tyylikäs viimeistely pronssinsävyssä, jossa on ripaus kuparia. Brushed Bronze on erityisen kaunis AIR Wood -sarjan Dark Oak -tammiviilun kanssa, mieluiten yhdistettynä saman sävyisillä vetimillä. Valitse suihkuseinäksi kirkas lasi tai pronssinvärinen suihkulasi Bronze.

Brushed Stainless

Klassinen viimeistely, joka henkii ajatonta muotoilua ja laadukkuutta. Näyttää kauniilta useimpien kalustevärien ja viilujen kanssa, mutta myös Edge-suihkusarjan Stone-kehyksen kanssa.

Brushed Brass

Hehkuvan lämmin viimeistely, joka luo kylpyhuoneeseen eloa ja lämpöä. Brushed Brass sopii yhteen erityisesti Natural Oaktammiviilun ja Raw Concrete-pöytätason kanssa.


Unleashed tuotteet

Aiheeseen liittyvät sivut

Grand Grip

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää

Air Wood

Air on smoolantilaisen kalusteperinteen symboli, jossa on sormiliitoksin valmistettu lokeroitu massiivitamminen sisälaatikko. Saatavana kolmessa eksklusiivisessa viilussa sekä hienoja lisävarusteita.

Katso lisää

Arc Original

Arc Original suihkuseiniemme lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella. Valittavana on useita 8 mm laseja ja heloja useissa eri viimeistelyissä.

Katso lisää