Black Oak House

Kylpyhuone vaativaan makuun

Kylpyhuone, jossa harmonia syntyy käsityön, luonnon elementtien ja teknologian kohtaamisesta

Värmlantilaisen aarniometsän siimeksessä sijaitsee peilimäinen lampi, jossa maisema on kuin John Bauerin maalaamassa taideteoksessa. Lammen reunalla puiden välistä pilkottaa talo, jossa asuu kaikessa hiljaisuudessaan elämästä nauttiva Peter.

Talo on ulkopuolelta hillitty ja vaatimaton, mutta sisältä talo täyttää kaikki nykyajan mukavuudet, jossa on panostettu sekä laatuun että teknisiin innovaatioihin. Tule kanssamme kierrokselle kaikkein pyhimpään – Peterin harmoniseen kylpyhuoneeseen. Täällä pohjoismaiset käsityöperinteet yhdistyvät teknisiin yksityiskohtiin.

Paluu lapsuuden maisemiin ja kaipuu rauhallisemmasta elosta oli kytenyt jo pitkään urakeskeisen Peterin mielessä, ja vihdoin hän uskalsi ottaa ison askeleen muutosta kohti. Peter jätti pankkiiriuransa Lontoossa ja rakensi unelmiensa kodin luonnon rauhaan. Hillitty, musta paneloitu talo sulautuu upeisiin Värmlannin maisemiin, jossa Peter saa nauttia rennommasta elämästä luonnonrauhassa.

Moodboard: Black Oak House

Peterin moodboard koostuu mustasta, harmaasta sekä puun sävyistä

Peter halusi ison kylpyhuoneen makuuhuoneen läheisyyteen, joka heijastaisi hänen tarpeitaan. Suihkutila kattoikkunalla oli suunnittelun lähtökohta, ja sen ympärille rakentui muut yksityiskohdat.

Suihkutila vaativaan makuun

Huoneen keskipisteenä oleva upea, kattoikkunallinen suihkutila vaati arvoisensa suihkuratkaisun. Sen Peter löysi INR:n valikoimasta EDGE-suihkusarjasta. Mahdollisuus räätälöidä lasin mittoja sekä leveys- että korkeussuunnassa oli oleellista, ja kokonaisuuden viimeisteli INR:n mattamusta kattosuihku. Seinälaatta on kuusikulmainen Pietro Stone Charcoal Hexagon -laatta ja muut seinät on käsitelty mikrosementillä.

Suihkusarja EDGE

Kyllä, haluan nauttia elämästä ja elää tässä hetkessä. Luonnossa liikkuminen päivittäin ja rentouttava suihku sen jälkeen on ehdottomasti tärkeimpiä asioita arjessani.

INR by Primy -malliston kattosuihkusetti STEEL PLEASURE 2 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on PVD-käsittely, väri Ultra Matte Black. Kattosiivilä tarjoaa ylellisen ja runsaan vesivirran. Sekoittaja on tyyppihyväksytty kaikkialla Pohjoismaissa.

Luonnonvaloa tiloihin

Peter valitsi suihkuseinän kanssa samaa sarjaa olevan EDGE 2 -suihkuoven kylpyhuoneen ja makuuhuoneen väliin, jotta sisustuksen punainen lanka säilyisi, ja voidakseen nauttia luonnonvalosta sekä upeasta näkymästä lammelle. Korkea kaappi on INR:n GRAND Solid -kalustesarjasta.

Suihkusarja EDGE

Kylpyhuoneen kaapit

Huomioita herättävä sisustus

Laatutietoisena Peter käytti paljon aika löytääkseen kylpyhuonekalusteen, jossa olisi hienostunut ulkonäkö. INR:n AIR Wood -kylpyhuonekalusarjasta hän löysi etsimänsä. Huolellisesti luotu kalustesarja, jossa näkyy käsityönä tehdyt yksityiskohdat, kestävät materiaalit, ja elegantti integroitu valaistus, joka toimii liiketunnistimilla. Tämän lisäksi täysin varusteltu peilikaappi, jossa voi säätää sekä valon kirkkautta että lämpötilaa tarpeen mukaan. Ikoninen mattamusta BOW-pyyhekuivain led-valolla, viimeistelee kokonaisuuden.

Kalustesarja AIR Wood

Pyyhekuivaimet

Peter

Materiaalit ja tuotteet

 • Lattia mikrosementtiä
 • Seinät Pietro Stone Charcoal Hexagon
 • Allaskaluste AIR Wood 120 INR
 • Suihkuseinä EDGE 20 Plus INR
 • Ovi EDGE 2 INR
 • Kattosuihku STEEL Pleasure 2, INR by Primy
 • Suihkusäilytys BOX INR
 • Pesuallashana STEEL VOYAGE High, INR by Primy
 • Peilikaappi STAGE Plus 120 INR
 • Pyyhekuivain BOW INR:
 • Säilytyskaappi GRAND Solid 40 INR
 • Tuoli Barrel Stool Philippe Malouin SCP

Tutustu myös näihin

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää