Kylpyhuoneen valaistus

NÄIN OPTIMOIT KYLPYHUONEEN VALAISTUKSEN

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti. Integroitu LED-valaistus on tunnelmallinen ja kätevä, ja kaiken lisäksi se säästää energiaa. Tunnelmaa voi korostaa vielä tuoksukynttilöillä ja taustamusiikilla.

VISKAN Grip 120 ja peili SCENE 50. Suihkuseinä ARC 20 Plus Frame.

Kylpyhuoneen täytyy olla toimiva tila myös iltaisin. Siksi lisävarusteena kannattaa hankkia Plus-valo, upea ja käytännöllinen valaistus kalusteen alaosassa – GRAND- ja AIR-mallistoissa myös ylälaatikossa.

< >

'Plus Valo'

VALAISTUT KYLPYHUONEKALUSTEET

Tunnelmallinen kalusteen alavalaistus on saatavana useimpiin kalustemallistoihimme. AIR- ja GRAND-malleihin valot on mahdollista lisätä myös laatikoiden sisäpuolelle, jolloin tarpeelliset tavarat löytyvät helpommin niin valoisalla kuin pimeässäkin. Valonlähde on mikro-LED, jonka normaali käyttöikä on noin 20 vuotta.

Tutustu kalusteisiin

Valot kalusteessa – loistava lisävaruste, jota et tule katumaan.

Kalustemallisto AIR

PEILEJÄ KAIKKIIN TARPEISIIN

Peili on tärkeä muutenkin kuin hyvinvoinnin kannalta. Peilin tuoma valo ja avaruuden tunne tekee ihmeitä koko kylpyhuoneelle. Pohdi siis tarpeitasi ja tutustu laajaan pelien ja peilikaappien valikoimaamme, johon kuuluu runsaasti erilaisia ja erikokoisia malleja. Useimmissa peileissämme on LED-valot – esimerkiksi miellyttävät taustavalot tai meikkausta helpottavat säädettävät sivuvalot.

Peilit ja peilikaapit

Useimmissa peileissämme on LED-valot päällä, takana, alla tai peiliin upotettuina. FEEL-malliin on saatavana myös huurtumaton lasi.

LISÄÄ LOISTAVIA INNOVAATIOITA

LINE-, MARK- ja BOW-pyyhekuivaimissamme on LED-valot, jotka kertovat, milloin kuivaimet ovat valmiita pyyhkeiden lämmittämiseen. Samalla ne luovat kylpyhuoneeseen tunnelmallisen valaistuksen. Mikä on sinun suosikkisi?

Pyyhekuivaajat

Musta MARK, jonka yläosassa on LED-valo.

Useat valonlähteet luovat syvyyttä ja dynamiikkaa, varsinkin yhdessä lasin kanssa.

BOW lämmittää pyyhkeen ollessasi suihkussa.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää