Suihkuratkaisu ARC 43 Plus Original ja kaluste GRAND Solid 100.
< >

Ylellinen kylpyhuone niemen kärjessä on Rikardin ja Ulrikan paratiisi

Rikardin ja Ulrikan upea koti sijaitsee niemen kärjessä Tukholman saaristossa kauniisti mäntyjen ympäröimänä. Talo on arkkitehtoninen mestariteos, joka mustien vaakapaneelien ja suurten ikkunoiden ansiosta sulautuu ympäristöön. Perhe halusi paeta kaupungin hälinää luonnon helmaan, elääkseen rikasta ja ympäristöä kunnioittavaa elämää kestävän kehityksen periaatteella mikä näkyy myös kodin sisustusvalinnoissa. Tervetuloa tutustumaan tähän ylelliseen kylpyhuoneeseen, jossa japanilaiset kylpyhuoneihanteet kohtaavat skandinaavisen tyylin, ja missä tutkimme, mitä ylellisyys todella tarkoittaa.

Talo sulautuu niin hyvin ympäristöön, että sitä voi olla vaikea erottaa järveltäpäin katsottuna. Niemen toiselta puolelta näkymä on täysin erilainen ja talo laajenee kaikessa loistossaan.

Yhtä luonnon kanssa

Pari halusi luoda modernin skandinaavisen kylpyhuoneen, jossa on japanilaisia ​​vaikutteita. Puupaneeli seiniin oli suunnitelmissa alusta alkaen, mutta he halusivat luoda kontrastia antaen 90x90 cm suurten lattialaattojen jatkua suihkutilan seinälle. Laatat erottuvat puupaneelia vasten ja antavat erittäin ylellisen tunnelman. Materiaalit yhdessä kylpyhuonekalusteissa käytetyn tammiviilun kanssa luo lämpöä huoneeseen, joka kylpee luonnonvalossa aamusta iltaan.

- Kun suunnittelimme kylpyhuonetta, ajattelin mielessäni luonnonläheistä kylpyläelämystä, kertoo Rikard. Sen suunnittelu vei aikaa, mutta olen iloinen, että emme kiirehtineet päätösten kanssa vaan annoimme aikaa yksityiskohdille.

 

Yksinkertainen on kaunista

Puinen kylpyamme ja puupaneeli luo vahvasti japanilaista tunnelmaa. Aivan kuten japanilaisessa kulttuurissa olemme keskittyneet yksinkertaisuuteen ja sen kauneuteen. BOW pyyhekuivaimet ovat esimerkki kauniista, eleettömästä muotoilusta, jossa yhdistyy toiminnallisuus ja tunnelmallinen valaistus. Koska ne sijoitettiin sopivalle etäisyydelle suihkutilan ja kylpyammeen väliin, on lämpimät pyyhkeet aina lähettyvillä.

Pyyhekuivain BOW

Suihku keskipisteenä

Kaikki talon ikkunat ovat lattiasta kattoon, joten pariskunta halusi suihkutilan noudattavan samaa periaatetta ja valitsi suihkuseinän, jonka lasi ylettyy myös lattiasta kattoon.

INR:n suihkuseinävalikoimasta löysimme ARC 43 Original Plus ratkaisun, jonka sijoitimme huoneen keskelle. Walk-in suihku, jossa on tilaa kahdelle on meille ylellisyyttä, jota haemme. Näkymä saaristoon on bonusta, kertoo Rikard.

ARC Original suihkuseinät

Kontrastien harmoniaa

Betonin ja puun yhdistelmä miellyttää silmää samalla kuin se luo kontrastia kylmän ja kuuman välille ja antaa harmonisen vaikutelman huoneelle. Kontrastit kylpyhuoneessa, kuten kuuma ja kylmä, pehmeä ja kova, vaalea ja tumma tekee ilmeestä mielenkiintoisemman.

INR:n kylpyhuonekalusteissa on paljon vaihtoehtoja, kuten allaskalusteiden etusarjat, värit ja pöytätasot. Tässä on GRAND Solid 100 Nordic Oak allaskaappi, jossa on Raw Concrete pöytätaso kvartsikomposiitista, joka on erittäin kestävä ja helposti hoidettava materiaali.

GRAND LEVEL

Betonin ja puun yhdistelmä miellyttää silmää samalla kuin se luo kontrastia. Kylpyhuonekalusteissa on paljon vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda yksilöllisen tyylin.

Kylpyhuonekalusteet

Sustainable luxury

Mitä ylellisyys tarkoittaa sinulle? Jos jätämme huomiotta sanan objektiivisimman merkityksen eli korkealaatuiset tuotteet, materiaalit ja ehkäpä design, on meillä tietysti myös henkilökohtainen, subjektiivinen käsitys ylellisyydestä. Ehkä sinulle on ylellisyyttä nousta sängystä ja herätä aamuun antamalla lämpimän suihkun koskettaa ihoasi. Tai nauttia omasta hetkestä kylpyhuoneessasi illanhämärtyessä. Ehkä sinulle on ylellisyyttä tietää, että juuri tekemäsi sijoitus kylpyhuoneeseesi kestää useita vuosia eteenpäin ja pysyy tyylikkäänä ja raikkaana vuodesta toiseen?

Ylellisyys on monen asian summa. INR:n tavoitteena on luoda kauniita, laadukkaita kylpyhuonekalusteita, jotka kestävät pitkään. Tämän takia tuotteilla on 15 vuoden takuuaika.

Kylpyhuonekalusteet

”Kun suunnittelimme kylpyhuonetta, ajattelin mielessäni luonnonläheistä kylpyläelämystä. Sen suunnittelu vei aikaa, mutta olen iloinen, että emme kiirehtineet päätösten kanssa vaan annoimme aikaa yksityiskohdille.”

Mihin olet erityisen tyytyväinen kylpyhuoneessa?

- Että onnistuimme luomaan ylellisen ja kestävän kokonaisuuden. Olemme todella tyytyväisia sekä materiaali- että tuotevalintoihin. Ne vaativat vain vähän huoltoa ja tuntuvat tukevilta, mikä on edellytys, kun perheeseemme kuuluu myös pikkulapsia.

Rikard, 45 

Materiaalit ja tuotteet

Allaskaluste GRAND Solid 100, LEVEL pöytätaso Raw Concrete - INR
Korkea kaappi GRAND Solid 40 - INR
Pesuallashana - VOLA
Peili TOUCH 100 - INR
Pyyhekuivain BOW - INR
Suihkuseinä ARC 43 Original - INR
Amme Geo - William Garvey
Ammehana FS1 - Vola
Kaakeli ja laatat 90x90 Cemento Mid Grey Matte - Mandarin Stone
Kaakeli peilin takana Oska Linen Matte - Mandarin Stone
Puupaneeli vettä hylkivällä pintakäsittelyllä

Tutustu myös näihin

GRAND Solid 100 ja viistoon leikattu suihkukulma ARC 13 Original

Kylpyhuone taivaan ja meren välissä

Ruotsin länsirannikolla Bohuslänin upeassa saaristossa sijaitsee Evan talo ja unelmakylpyhuone, joka sulautuu maisemaan arkkitehtuurisesti sekä materiaalivalintojen suhteen.

Katso lisää