Kylpyhuonetrendit 2021

Vuoden kylpyhuonetrendit kolmessa eri tyylissä

Jos keittiö on kodin sydän, kylpyhuone on sen keuhkot. Se on paikka, jossa voimme rentoutua, hengähtää ja vain olla - yksin omissa ajatuksissamme. Tämän vuoden kylpyhuonetrendeille on ominaista juuri tämä, mutta myös se, että ympäristö ja luonto vaikuttavat vahvasti, kuinka kylpyhuoneet sisustetaan vuonna 2021. Nyt ei enää pohdita mitkä värit, sisustus ja tyyli sopii kylpyhuoneeseen, vaan miten se sulautuu koko muun talon sisustukseen ja ympäristöön.

Vuoden 2021 kylpyhuonetrendien värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan. Musta kylpyhuonetrendi on edelleen vahva, mutta saa uusia, dramaattisia ilmaisuja.

Vuoden voittajakylpyhuone

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme ja täyttävät kodin sekä kylpyhuoneen luonnon omilla elementeillä.

Luo tyyli

Nordic Identity

Aloita puhtaalta paperilta, lisää elementtejä, ota askel taaksepäin, pohdi. Lisää jotain uutta. Toista. Näin kuvaamme kylpyhuonetrendiä Nordic Identity, jonka taiteelliset ja itsevarmat piirteet, mustan ja valkoisen, kuuman ja kylmän, pehmeän ja kovan kontrastit luovat melkein teatraalisen ilmeen.

Luo tyyli

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility on kylpyhuonetrendi urbaanille luontoystävälle, joka etsii rauhaa ja haluaa elää ekologisesti kestäväkehityksen periaatteilla.  Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Luo tyyli

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Katso lisää

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Designmallistot

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää