Nordic Tranquility

Kylpyhuonetrendit 2021

Muunneltava ja tuntoaistillinen kylpyhuonetrendi urbaanille luontoystävälle

Rustiikkinen ja rento, mutta tyylikäs trendi luonnoninnoittamilla kylmillä vihreän ja sinisen sävyillä. Nordic Tranquility on kylpyhuonetrendi urbaanille luontoystävälle, joka etsii rauhaa ja haluaa elää ekologisesti kestäväkehityksen periaatteilla.  Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Moduuleista koostuva sisustus, jossa muodot ovat pyöristettyjä antavat ilmavan ja kevyen tunteen vieden ajatukset luontoon. Meidän on sopeuduttava luontoon - eikä päinvastoin - ja ajatukset "Mikä on välttämätöntä?" on jatkuvasti läsnä.

GRAND Solid Sage Green värissä (NCS S 4005-G50Y). Uutuus 2021.

Nordic Tranquility tyylistä heijastuu meren ja metsän värit - sekä valo että pimeys. Kontrastit pehmennetään ruskealla, beigellä ja keltavihreällä. Nauti värien sulautumisesta kauniisti keskiyön sinisestä ja smaragdista salvian vihreäksi. Oikea tunnelma saavutetaan pyöreistä muodoista, vaaleista puuelementeistä ja värjätystä lasista.

Vaasi AYTM

Jotun LADY 8281 Pale Linden

Kestäväkehitys on tärkeässä osassa ja näemme paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta, keramiikkaa, lasia ja nahkaa. Myös kierrätetyllä polyesterillä, villalla ja teräksellä on paikkansa ja esineiden alkuperä on tärkeä. Pinnat ovat pehmeitä ja kutsuvat tunnustelemaan muotoja koskettamalla.

Jotun LADY 5504 Coastal Blue

Voit saada INR:n pyyhekuivaimet maalattuna haluamallasi RAL-värillä.

ARC 20 Plus, jonka korkeuden voi valita jopa 2700 mm asti. Uutuus 2021.

Nordic Tranquility tyylissä valitsemme suihkuratkaisuun kirkkaan lasin korostaaksemme laattojen tai maalattujen seinien kaunista väriä. Suihkusovelluksen tyyli on riisuttu ja yksinkertainen. Tarvitaan vain kiinteä suihkulasi lattiasta kattoon, yksinkertaiset kromi- tai messinkiliittimet.

Suihkutilaratkaisut

Tässä trendissä oman yksilöllisen värin valitseminen kylpyhuoneen sisustukseen on itsestään selvyys. Myös se, että kalusteiden pintakäsittely takaa tuotteen kestävyyden pitkällä aikavälillä. Pyöreä peili on juuri oikea valinta tähän tyyliin.

Kylpyhuonekalusteet

Moduuleista koostuva AIR-sarja tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä erikokoisia osia.

< >

Nordic Tranquility

Nordic
Tranquility

 

✓ Sinisiä ja vihreitä sävyjä, joissa on ruskean ja beigen vivahteita

✓ Täysi antautuminen luonnolle

✓ Luonnolliset ja kestävät materiaalit

✓ Tuntoaistittavia pintoja – viilu, klinkkeri, keramiikka, nahka

✓ Moduulirakenteiset, toiminnalliset kalusteet, joita voi siirrellä

✓ Orgaaniset muodot, pyöreät peilit

✓ Mikä on välttämätöntä?

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

AIR

AIR on saatavana valkoisena, tuhkanvalkoisena ja tumman harmaana. Yhdistä kestävään Corian®- tai Dekton®-pöytätasoon.

Katso lisää