Green Spirit

Kylpyhuonetrendi 2023

Vihreä värimaailma käsityötaidot, tumma puu ja harjatut metallit

Kylpyhuonetrendi Green Spirit on vihreä trendi, joka keskittyy käsityötaitoihin ja muotoiluun, mutta siinä otetaan huomioon myös kestävyys ja kierrätettävät materiaalit. Väriskaala sisältää kaikki luonnon vihreät sävyt sekä pohjasävyinä beigen ja valkoisen. Kalkkikiven ja betonin kaltaiset materiaalit – sekä kestävät komposiittimateriaalit – yhdistyvät tässä luonnollisessa kylpyhuonetrendissä, jossa tumma puu ja harjatut lämpimät metallipinnat luovat tyylin.

Luo oikea tunnelma tummalla puulla ja luonnon elementeillä.

Väri Natural Green Jotun Lady.

Vihreä värimaailma eloisilla sävyillä

Green Spirit trendin luonnollisessa väriskaalassa yhdistyy vihreän ja ruskean sävyt valkoisen ja beigen sävyihin. Korosta värejä yksittäisissä esineissä, kuten pyyhkeissä tai suihkutuotteissa. Esimerkiksi selkeä vihreän tai keltaisen sävy tuo eloisan tunnelman ilman, että se on liikaa.

Luonnon sävyjä harmonisena yhdistelmänä. Jotun Lady.

Fritz Hansenin The Egg kauniissa vihreässä sävyssä.

GRAND Classic 40 korkea kaappi väreissä Forest NCS S 5005-G50Y.

NCS S 5005-G50Y

Forest

Miellyttävä vihreän sävy, joka taittaa keltaiseen. Forest luo kylpyhuoneeseen rauhallisen ja harmonisen tunnelman. AIR Solid 120 A sävyssä Forest Raw Concrete pöytätasolla, valkoisella pesualtaalla ja VOYAGE-hanalla.

Pitkäikäiset luonnonmateriaalit

Green Spirit on kunnianosoitus luonnolle. Haluamme tuoda luonnon ihanat materiaalit kylpyhuoneeseen, joista puulla on tietysti paikkansa, mutta myös lasi, betoni ja ruostumattomat metallit, jotka voidaan kierrättää. Komposiittimateriaalit, jotka on valittu niiden ilmiömäisen kestävyyden ja miellyttävän pinnan vuoksi, yhdistetään tähän trendiin rinnakkain aitojen luonnonmateriaalien, kuten pellavan ja rottingin kanssa.

Lady Mineralsin kalkkimaali Hipster Brown 

Vibekin moodboard, jossa on kalkkikiveä, tummaa tammea ja harjattua pronssia. Katso Iconic by Vibeke

Lämpimät metallit ruostumattomasta teräksestä

Luonnon ja oman hyvinvointimme huomioon ottaen valitsemme lyijyttömät hanat. Kylpyhuoneen metallipintojen, kuten pyyhekuivaimien, pyyhekoukkujen ja suihkuseinien helojen viimeistelyn tulee mieluiten olla ruskean sävyisiä - pronssia ja kuparia. Pinta on harjattu, mikä antaa ainutlaatuisen patinan.

Brushed Bronze – tyylikäs viimeistely pronssisävyillä, joissa on ripaus kuparia.
Tuotteet

Uusi Unleashed -konsepti sisältää kolme ainutlaatuista harjattua viimeistelyä kylpyhuoneen tärkeimmille metallipinnoille.

Green Spirit

✓ Vihreän eri sävyt yhdistettynä valkoiseen ja beigeen

✓ Tumma puu, lasi, betoni ja ruostumattomat metallit

✓ Aito käsityötaito

✓ Ikonisia huonekaluklassikoita ja 60-luvun tunnelmaa

✓ Harjattu metalli lämpimissä sävyissä näkyy yksityiskohdissa kuten suihkuseinien heloissa, hanoissa ja pyyhekuivaimissa

✓ Kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan

Luo oikea tunnelma tummalla puulla ja luonnon elementeillä.

Tutustu myös näihin

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää
badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Kylpyhuone­trendit 2023

Soft Simplicity

Tässä hienostuneessa kylpyhuonetrendissä – nimeltään Soft Simplicity - on rauhallinen tunnelma, joka kutsuu aloittamaan aamun rauhallisesti ja miellyttävästi.

Katso lisää