Nordic Elements

Maanläheinen kylpyhuonetrendi, joka tuo sinut kotiin Pohjolaan

Kauniissa maanläheisessä väriskaalassa, joka koostuu beigen, ruskean ja harmaansinisistä sävyistä, tuo Nordic Elements sisälle taivaan sekä maan - koko kauniin pohjoismaisen maisemamme. Sen avulla luomme paikan, johon kaipaamme ja josta voimme nauttia joko yksin tai yhdessä rakkaimpiemme kanssa.

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme ja täyttävät kodin sekä kylpyhuoneen luonnon omilla elementeillä. Valolla ja harmonisilla väreillä kutsumme luonnon kylpyhuoneeseen ja saavutamme tasapainon. Tässä kylpyhuoneessa voimme tuntea rauhan ja voimme rentoutua ilman arjen kiireitä.

Jotun LADY 10963 Golden Bronze

Nordic Elementsin väriskaala on maanläheinen kaikissa lämpimissä beigen, ruskeaan ja kahvin sävyjä viileisiin harmaansinisiin sävyihin. Klassinen skandinaavinen värimaailma, joka tuntuu samanaikaisesti rauhalliselta ja rustiikkiselta. Valitse täysin vaalea tai tumma väriskaala. Luodaksesi mielenkiintoisemman ja vivahteikkaamman tunteen voit yhdistellä vaaleata ja tummaa.

Luonnon omat materiaalit hallitsevat Nordic Elements trendissä. Nahka ja villa tuo lämpöä ja antavat kodikkaan tunnelman. Ne sopivat kauniisti yhteen luonnonkiven sekä vaalean ja tumman puun kanssa. Tätä trendiä kuvaavat yksityiskohdat kuten lasi, josta valo heijastuu kauniisti pyöreissä muodoissa, käsin poimitut esineet ja rottinkiset käsityöt.

Jotun LADY 1288 Granskugga

Valkoiset tai vaaleat huonekalut ovat tärkeässä osassa Nordic Elements -tyylissä. Tässä näet GRAND Classic allaskalusteen mattavalkoisella posliinipesualtaalla.

Clamshell kvartsikomposiitti pöytätasossa on kalkkikiveä muistuttava mattapinta. Saatavana GRAND allaskaappeihin.

Valkoiset, vaaleat tai beigen sävyiset kalusteet ja sisutus luovat oikean tunnelman vaalean tai tumman tammiviilun kanssa. Allaskalusteeseen valitsemme työtason luonnonkivestä tai kvartsikomposiitista, joka on sekä kaunis, kestävä että upean tuntuinen. Anna kauniiden ja tarkasti harkittujen yksityiskohtien korostaa kalusteiden muotoilua ja kauneutta, näitä luot yhtenäisen kokonaisuuden.

Kylpyhuonekalusteet

AIR 90, White Ash, ja valkoinen LINE-pyyhekuivain.

Unenomaisen kaunis GRAND Grip 100 ja pyöreä peili LOOX.

Laatikot pysyvät paremmin järjestyksessä, kun laatikon sisällä on valaistus. Myös kauneustuotteissa näkyy luonnolliset ja ekologiset valinnat. Näin haluamme herätä aamuisin vuonna 2021.

Suihkutilaratkaisut ovat toiminnallisia ja tyylikkäitä. Tilan arvokkuutta vahvistetaan sillä, että tila on tarpeeksi suuri, sillä juuri täällä valmistaudumme päivän haasteisiin ja tehtäviin. Kylpyhuoneen yksilöllisiin mittasuhteisiin mukautettu suihkuratkaisu vahvistaa harmoniaa ja tunnetta, että kaikelle on paikkansa.

Suihkutilaratkaisut

Pohjoismaiden ylellisin suihkunurkka EPIC 13 – nyt lattiakiinnikkeillä, jotka upotetaan laattoihin.

AIR Solid Unlimited ja LOOX 110 ja EPIC 13
AIR Solid Unlimited ja pöytätaso, Plain White.
GRAND Solid 100, NCS-väri S 4005-Y20R ja peili LOOX 90 ja peilisäilytys TWIN.
VISKAN Solid 100, NCS-väri ja peili LOOX 90.
GRAND Solid 140, NCS-väri S 4005-Y20R ja peili TOUCH 140.
< >

Nordic Elements

Nordic
Elements


✓ Maaläheiset sävyt, joissa on siniharmaita vivahteita

✓ Luonnonkivet ja kvartsikomposiitti

✓ Vaaleat ja tummat puut

✓ Luonnon valo

✓ Rottinki, nahka ja villa

✓ Toiminnalliset suihkuratkaisut kirkkaasta lasista

✓ Pyöreät peilit

Tutustu myös näihin

badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Kylpyhuone­trendit 2023

Nordic Tranquility

Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Katso lisää
AIR Solid Unlimited ja LOOX 110 ja EPIC 13

Kylpyhuone

Puutarhallinen kylpyhuone

Tervetuloa Saran luo. Hän on puutarhasuunnittelija, joka ei halua rajoittua vain neljän seinän sisään, vaan haluaa kodin ja puutarhan välisen rajan olevan häilyvä.

Katso lisää