badrumstrend soft simplicity

Soft Simplicity

Kylpyhuonetrendi 2023

Hienostuneessa kylpyhuonetrendissä näkyy vaaleat sävyt ja pehmeät muodot

Tässä hienostuneessa kylpyhuonetrendissä – nimeltään Soft Simplicity - on rauhallinen tunnelma, joka kutsuu aloittamaan aamun rauhallisesti ja miellyttävästi. Värit ovat lämmin beige ja hunaja, taustavärinä kerma ja valkoinen. Tummemmat sävyt ovat ruskea ja teräksen harmaa. Tämän trendin värit eivät erotu tai valloita, vaan yhdistyvät sävy sävyyn luoden yhdessä täydellisen harmonisen kokonaisuuden.

Jotun Gentle Whisper 12182 -väri on täydellinen taustasävy Soft Simplicity-trendissä.

Uusi kalustesarja AIR Solid 80 NCS-sävyssä, innovatiivisella pyöreällä peilikaapilla CIRC.

Vaalea värimaailma

Tässä trendissä hallitsevat joskus melkein itsestäänselvyytenä pitämämme värit: kerma, hunaja, beigen eri sävyt, ruskea ja teräksen harmaa. Yhdessä sävy sävyyn ne luovat lämpimän ja rauhallisen harmonian, joka saa meidät viihtymään ja rentoutumaan kylpyhuoneessamme. 

BOX. Tyylikäs ja käytännöllinen suihkusäilytysratkaisu, jossa on tyhjennysreiät puhdistusta varten. Saatavana kahdessa värissä.

Pehmeät muodot sisustuksessa

Kylpyhuoneen sisustuksessa näkyy pehmeitä, pyöreitä muotoja. Pyöreä tai soikea peili, jossa on lämmin valaistus allaskalusteen yläpuolella, on täydellinen valita. Tässä trendissä materiaalien tuntu on yhtä tärkeä kuin ulkonäkö.

Kuva lainattu CJH Studio.

Pehmeät muodot ja valkoiset kalusteet yhdistettynä kauniiseen kermanväriseen seinään. GRAND Solid 100 ja peili LOOX 110.

Carla Cascales leijuva veistos.

Pehmeitä materiaaleja

Materiaalit tulevat suoraan luonnosta ja mieluiten kierrätettyinä, jos vain toiminnallisuus sen sallii. Kovat materiaalit, kuten puu, kivi ja teräs yhdistetään pehmeisiin materiaaleihin, kuten pellavaan, puuvillaan ja rottinkiin. Suihkussa näemme uusia jännittäviä lasivaihtoehtoja, jotka luovat kylpyhuoneeseen mielenkiintoisia valoleikkejä.

Seinissä ja lattioissa näemme betonia tai isoja klinkkerilaattoja, joissa on huomaamattomat saumat. Seinäpinnoilla luonnonvalo voi leikkiä vapaasti.

Pöytä marmoria ja alumiinia Carla Cascales.

Lämpimät harjatut metallit

Hanoissa, pyyhekuivaimissa ja muissa metallipinnoissa näemme lämpimänsävyiset, harjatut viimeistelyt. Harjattu pronssi ja messinki antavat sävy sävyyn tunteen, mutta myös ruostumaton teräs toimii. Unleashed-tuotteilla saat täydellisesti yhteensopivan värimaailman suihkuseinän, kattosuihkun, pyyhekuivaimen ja pesuallashanan metallipintoihin.

Lue lisää

INR Unleashead –
Tuotteet
Brushed Bronze – tyylikäs viimeistely pronssisävyillä, joissa on ripaus kuparia.
Tuotteet

Brushed Bronze, osa Unleashed-sarjaa.

Brushed Brass – hehkuvan lämmin viimeistely, joka luo kylpyhuoneeseen lämmintä ja eloisaa tunnelmaa.
Tuotteet

Brushed Brass, osa Unleashed-sarjaa.

Brushed Stainless – klassinen viimeistely, joka henkii ajatonta muotoilua ja laadukkuutta.
Tuotteet

Brushed Stainless, osa Unleashed-sarjaa.

Soft Simplicity

✓ Useita hunajan, beigen, valkoisen ja ruskean sävyjä

✓ Pyöreät ja pehmeät muodot sisustuksessa

✓ Pyöreät tai soikeat peilit

✓ Luonnollisia, kierrätettyjä materiaaleja

✓ Jännittävä suihkulasi luo oikean tunnelman

✓ Lämpimät, harjatut metallit hanoissa, suihkuissa ja pyyhekuivaimissa

Jotun Gentle Whisper 12182 -väri on täydellinen taustasävy Soft Simplicity-trendissä.

Tutustu myös näihin

badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Desirée

Kun remonttivuorossa oli kylpyhuone, Desirée ja hänen miehensä olivat täysin yksimielisiä: poreallas lähtisi pois. Ajatus paremmin suunnitellusta kylpyhuoneeseesta, jossa on tilaa sekä toiminnalle että estetiikalle alkoi pikkuhiljaa toteutua.

Katso lisää