Kun remonttivuorossa oli kylpyhuone, Desirée ja hänen miehensä olivat täysin yksimielisiä: poreallas lähtisi pois. Ajatus paremmin suunnitellusta kylpyhuoneeseesta, jossa on tilaa sekä toiminnalle että estetiikalle alkoi pikkuhiljaa toteutua. Tutustu Desiréen kauniiseen kylpyhuoneeseen, joissa yhdistyy puuelementit ja luonnolliset yksityiskohdat raikkaisiin, valkoisiin kalusteisiin, ylelliseen suihkuseinään ja kylpyhuonepeiliin himmennettävällä valaistuksella taaten täydellisen alun mihin tahansa päivään.

kylpyhuone puupaneeli

Suihkuseinä ARC 20 Frame 8 mm:n lasilla ja sekoittajaseinä aikaisemmasta valikoimasta. Pyyhekuivain BOW

Valkoiset kylpyhuonekaluseet puupaneeli

Allaskaluste AIR 120 Premium White TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä ja himmennettävä peili TOUCH 120

– Aloitimme suihkusta

Ensimmäinen asia, jonka valitsimme uuteen kylpyhuoneeseen, oli INR:n sekoittajaseinä. Sen valitsimme jopa ennen kuin olimme edes pohtineet laattoja, pintamateriaaleja tai pohjapiirrosta. Pidimme molemmat erityisesti seinän takana olevasta säilytysmahdollisuudesta, ja että sen pystyi päällystämään millä tahansa laatalla kylpyhuoneen sisustukseen ja kokonaisuuteen sopivaksi. Mielestämme nerokas ratkaisu!

Sen jälkeen aloitimme suihkuseinän ja kylpyhuoneen sisustuksen suunnittelemisen ja jälleen kerran itsestään selvä valinta oli INR, jolla mielestämme on tyylikkäät ja aidot tuotteet. Valitsimme seinälle kiinnitettävän allaskaapin AIR-sarjasta ja siihen sopivan peilin, jossa on himmennettävä valo. Säädän valon sopivaksi päivänaikaan ja omaan mielialaan sopivaksi.

Kylpyhuonekalusteet

Halusin luoda modernin kylpyhuoneen, jossa olisi harmoninen tunnelma. Sen takia valitsin luonnonmateriaaleja ja keskityin erityisesti sopiviin valonlähteisiin, ääniin ja tuoksuihin, jotka auttavat minua rentoutumaan pitkän päivän jälkeen.

Mihin olet erityisen tyytyväinen kylpyhuoneessasi?

- Kokonaisuuteen! Olen niin uskomattoman tyytyväinen lopputulokseen. Rehellisesti sanottuna olin hetkittäin epävarma, sillä halusin kaiken mahtuvan samaan tilaan myös pesukoneen ja kuivausrummun. Mutta loppujen lopuksi kaikki järjestyi. Rakastan uutta kylpyhuonettani!

kylpyhuone beige valkoinen

AIR -allaskaapeista voi luoda oman kokonaisuuden yhdistelemällä eri kokoja.

hvite baderomsmøbler

Allaskaapin 500 mm syvyyden ansiosta sekä laatikoissa että pöytätasolla on runsaasti tilaa.

Tämä on Desirée

42 vuotias Desirée asuu Solnassa ja työskentelee Office Managerina. Sisustusinnostuksen lisäksi hän rakastaa treenaamista, leipomista, matkustelua, padelin pelaamista ja ajanviettämistä ystävien kanssa.

Tuotteet

Allaskaappi AIR 120

Peili TOUCH 120

Pesuallashana SLEEK

Pyyhekuivain BOW

Suihkuseinä ARC 20 Frame

Sekoittajaseinä aikaisemmasta valikoimasta

Kaikki INR:n valikoimasta

Materiaalit

Puujäljitelmä
Porcelanosa Lexington Maple
120x45 cm

Seinälaatat
Piazen Sand
30x60 cm

Lattialaatat
Centro Cement Bone
30x60 cm

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Meidän kotona

Täältä löydät Meidän kotona-artikkelit asiakkaidemme kodeista ympäri Pohjoismaita. Lue tarinat ja inspiroidu heidän kylpyhuonekokemuksistansa.

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Peeta Peltola

Miltä näyttää sisustusammattilaisen Peeta Peltolan minispa Helsingin keskustassa sijaitsevassa cityasunnossa? Tervetuloa sisään!

Katso lisää

Meidän kotona

Iconic by Nina

Kuinka he pystyisivät muuttamaan kylpyhuoneen haluamakseen keitaaksi, mutta samalla tehdä kestäviä valintoja ja välttää melko uuden kylpyhuoneen purkamista?  

Katso lisää