Iconic by Interiør by Nina

Nina ja hänen perheensä ostivat talon Löddeköpingistä, Ruotsin Skånesta, vuonna 2009. Tuolloin talo oli vain neljä vuotta vanha, mutta edelleenkin puolivalmis, muun muassa ilman kiinteitä vaatekaappeja ja suihkuseiniä. Tietenkin, Nina, joka on intohimoinen kodinsisustaja ja ylläpitää suosittua sisustustiliä Instagramissa, ei voinut vastustaa kiusausta, vaan alkoi heti suunnittelemaan uutta sisustusta. Nina kertoo:

Kaluste GRAND (2018 vuoden malli) ja STRICT pesuallashana sekä suihkuovi ARC.

MIKROSEMENTTIÄ SEINÄÄN

"Pohdimme kylpyhuoneemme kunnostamista vuosien ajan, koska emme koskaan pitäneet aikaisempien omistajien laattavalinnoista. Tuntui kuitenkin tarpeettomalta laittaa suuria summia rahaa täysin toimivan kylpyhuoneen remonttiin. Laatoituksen purkaminen ja uuden tiivistekerroksen asettaminen vaatii sitäpaitsi paljon työtä. Satuin sitten lukemaan artikkelin mikrosementistä, joka on uudentyyppinen käsittely, jota levitetään olemassa olevaan laattaan / klinkkeriin. Mikrosementin pinta on helposti puhdistettava ja vettä hylkivä, jossa ei ole liitoksia, ja parasta on, että meidän ei tarvinnut purkaa laattapintaa."

KUINKA PÄÄDYIT VÄRIVALINTOIHIN?

"Koska kylpyhuoneessamme on vain pieni ikkuna, joka antaa valoa, emme uskaltaneet valita mustaa kalustetta, vaikka se olikin kaikkien suosikki. Valitsimme sen sijaan valkoisen kalusteen mustilla yksityiskohdilla. Se on sekä klassinen ja tyylikäs samaan aikaan. Seinien sementtistä pintaa voimme pehmentää helposti kasveilla ja tekstiileillä. Halusimme molemmat luoda kotiimme keitaan, jossa voi rentoitua, mutta myös kylpyhuoneen, joka kestää lasten vesileikit. Kylpyhuoneen koko perheelle yksinkertaisesti!"

Mikä on paras sisustusvinkkisi?

"Paras sisustusvinkkini on, että vältät kalliita impulssiostoksia. Pohdi, sopiiko tämä yksityiskohta tai huonekalu todella kotisi? Instagramissa on helppo tulla muiden ihmisten kauneiden kotien innoittamaksi, niin että haluaa muuttaa kaiken omassa kodissaan. Se tulee sekä kalliiksi eikä tue kestävää elämäntyyliä. Itse en tee koskaan impulssiostoksia vaan harkitsen tarkasti jokaisen ostoksen. Näin teet varmempia ostoksia vaikka joskus mielesi voi muuttuakin. Sisustukseen on joskus vaikea antaa ohjeita vaan loppujen lopuksi tunnet sen vain sydämessäsi oliko valintasi oikea."

Suihkuovi ARC mallistosta mustilla liittimillä. 

Mihin olet eniten tyytyväinen?

"Kylpyhuoneessani olen itseasiassa tyytyväisin suihkuseinään. Se johtuu luullakseni siitä, että siinä ei ole magneettilistoja vaan tuo erittäin elegantin ilmeen kylpyhuoneeseen. Parhain toiminto on se, että sen voi aukaista sekä sisään että ulospäin. Rakastan sitä! Se on tyylikäs ja tekee huoneesta erittäin ilmavan!"

Lue lisää ARC suihkuseinistä

"Panosta pehmeisiin pyyhkeisiin, hyviin tuoksukynttilöihin ja ylellisiin spa-tuotteisiin. Olet sen arvoinen!"

Interiör by Nina

Ninalla on suuri intohimo sisustustukseen, muotoiluun ja puutarhaan. Hän työskentelee samalla myyjänä ja on 44-vuotias. Hän asuu miehensä ja kahden lapsen kanssa omakotitalossa Ruotsin Skånessa.

Nina ylläpitää Instagram-tiliä Interior by Nina, jolla on 172 000 seuraajaa.

Tutustu tästä

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää