Iconic by Shahin

- Vau on yleisin kuulemamme reaktio

Pitkäaikainen unelma hotellimaisesta kylpyhuoneesta toteutui, kun oli vihdoin aika remontoida Täbyssä sijaitsevan kodin kylpyhuone uuteen uskoon. Kylpyhuoneessa oleva itämainen Hamam-allas uudistettiin ja minisauna korvattiin ylellisellä räätälöidyllä saunaratkaisulla. Tutustu kanssamme Shahinin perheen kotiin ja heidän hamam-tyyliseen kylpyhuoneeseen.   

Shahin työskentelee yksityisyrittäjänä media-alalla. Hän viettää suuren osan vapaa-ajastaan ​​ystävien ja perheen kanssa, ja siksi talon yleiset alueet ovat tärkeitä. Shahin ja hänen miehensä ostivat talon noin vuosi sitten ja alkoivat heti suunnittelemaan erilaisia ​​projekteja, mukaan lukien kolmen kylpyhuoneen remontoinnin.

– Kylpyhuone on meille tärkeä investointi. Osittain siksi, että meillä on kolme lasta ja näin ollen meitä on monta, jotka haluavat päästä suihkuun ja laittautumaan samaan aikaan. Mutta myös siksi, että meillä on usein vieraita. Silloin tuntuu mukavalta, että meillä on tilavat ja raikkaat kylpyhuoneet, joista myös ystävämme voivat nauttia. Aloitimme remontin suurimmasta urakasta – eli, niin sanotusta Master kylpyhuoneestamme.

Kylpyhuoneen sisustaminen ja kunnostaminen on valtava investointi, joten varmistimme, että siitä tulee juuri sellainen kuin halusimme.

Räätälöity saunaratkaisu

Tyytyväisin Shahin on suihkuun ja saunaan, joissa on mittatilaustyönä tehdyt lasiseinät INR:n ARC Original -sarjasta. Aikaisemmin minimaalinen sauna korvattiin ratkaisulla, joka on nyt useiden metrien levyinen. Täällä koko perhe voi kylpeä samanaikaisesti.

Räätälöidyt suihkuseinät

Katso piirros

Vau! on luultavasti yleisin reaktio, kun meillä on ystäviä kylässä. Seuraavaksi he kysyvät, voivatko he pulahtaa altaaseen!
Ennen kuin päätät sisustuksesta, sulje silmäsi ja kuvittele meneväsi kylpyhuoneeseen. Miltä se tuntuu? Palaa sitten siihen tunteeseen, kun tunnet olosi epävarmaksi.

Maksimaalinen säilytys

Kun perheessä on viisi jäsentä aiheuttaa se ruuhkaa aamutoimissa. Shahin ja hänen miehensä halusivat muuttaa tilanteen investoimalla suureen allaskalusteeseen, jossa oli useita laatikoita ja tupla-altaat. He valitsivat INR:n GRAND-sarjan mustan ​​tammikalusteen, jossa on lisävarusteena tunnelmallinen ja käytännöllinen LED-valaistus kalusteen sisällä ja alla.

GRAND Solid

Mitä ajatuksia sinulla oli kylpyhuoneen sisustuksesta?

- Halusin hotellisviitin tunnelman. Säilytystilaa ja ylipäätään tilaa tulisi olla paljon, että se pysyisi siistinä. Haluan piilottaa laatikoihin, niin paljon kuin mahdollista.

Paras vinkki kylpyhuoneen sisustamiseen?

- Sijoita laadukkaisiin tuotteisiin ja valitse värit, joihin tiedät, ettet kyllästy.

Materiaalit ja tuotteet

  • Laatat Carrara-marmor
  • Räätälöity suihku- ja saunaratkaisu INR:ltä
  • Allaskaluste GRAND Solid 140 INR
  • Peili TOUCH 140 INR
  • Saunan kiuas TylöHelo
  • Hana Grohe

Tutustu myös näihin

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää
GRAND Solid 100 ja viistoon leikattu suihkukulma ARC 13 Original

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2023 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää