L E V E L

Pöytätaso ja upotettava pesuallas kalustesarjaan Grand

Level on tyylikäs vaihtoehto Grand-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima markkinoiden parhaasta kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja, jotka on saatavana myös ilman hanareikää. Koska materiaali on naarmuuntumaton eikä ime nestettä, on se hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka yleensä edellyttää suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa, kun se altistuu vedelle ja saippualle.

Valitse kolmesta kauniista vaihtoehdosta, joista jokainen lyö oman erityisleimansa sekä kalusteeseen että kylpyhuoneeseen. Level on saatavana kaikkiin Grand Solid-, Grip- ja Classic-kalusteisiin ja ne antavat kalusteillesi täysin uuden ilmeen ja runsaasti asennetta.

 

Plain White

Täysin valkoinen kvartsikomposiitti pöytätaso yhteensopivassa sävyssä mattavalkoisen pesualtaan kanssa. Kaunis yhdistelmä tummasta viiluista valmistettujen kalustesarjojen kanssa, kuten tämä Grand Walnot, joka on myynnissä rajoitetun ajan. 

GRAND Walnot

 

Plain White on täysin valkoinen kvartsikomposiitti, joka on samanvärinen kuin pesuallas.

Grand Walnot ja pöytätaso Plain White.

Clamshell

Clamshell-pöytätaso on erinomainen vaihtoehto,  niille, jotka etsivät ylellistä ja samalla maanläheistä tunnelmaa, mutta jotka haluavat kestävämmän vaihtoehdon aidolle kalkkikivelle, joka vaatii enemmän päivittäistä hoitoa. Grand Classic-allaskaappi ja sen maalaisromanttinen etusarja edustavat New England -tyyliä ja sopii täydellisesti Clamshell pöytätasoon.

GRAND Classic

Raw Concrete

Suunnittelijamme ovat valinneet tammiviilusta valmistetun kalustesarja Grand Solid Nordic Oak:in kumppaniksi betonia muistuttavaan Raw Concrete -pöytätason sekä Level-pesualtaan värissä antrasiitti. Sisäänrakennettu hana sekä Touch-peili luot rennon pohjoismaisen ja teollisen tunnelman harmonisilla japanilaisilla vaikutteilla.

GRAND Solid

Raven

Kvartsikomposiitti Raven, jonka musta pinta muistuttaa graniittia. Tässä se on yhdistetty Grand Grip 100 Black Oak allaskaappiin. Rohkeat yhdistelmät hienoja materiaaleja yhdessä tyylikkään muotoilun kanssa tuovat kylpyhuoneelle maskuliinisen, mutta raikkaan tunnelman. Valaistus laatikoiden sisällä ja allakaapin alla on upea lisävaruste.

GRAND Grip

Lisää ideoita ja inspiraatiota

badrumsmöbler grand solid

Kylpyhuonekalusteet

Grand Solid

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Grand Classic

Grand Classsic on luonnollinen valinta kaikille, jotka arvostavat aitoa puusepän kädenjälkeä ja joita houkuttavat menneen maailman kaiut. 

Katso lisää
badrumsmöbler grand grip

Kylpyhuonekalusteet

Grand Grip

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää