'Care Less'

Seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone on kodin huoneista se, jonka on kestettävä eniten rasitusta. Viidentoistavuoden aikana keskivertoperhe avaa ja sulkee suihkuoven suurinpiirtein 45 000 kertaa. Ja kylpyhuonekalusteen laatikon vähintäänkin kaksinkertaisesti. Lisätään siihen korkea kosteuspitoisuus ja tulee selväksi, että kylpyhuonesisustuksen on kestettävä todella paljon.

Tämä on tavoitteemme

Haluamme, että arkesi olisi mahdollisimman huoletonta – Care Less. Voit siis keskittyä olennaiseen  - nauttimaan ihanista hetkistä omassa kylpyhuoneessasi. Kestävät ja fiksut "Care Less"  kylpyhuoneratkaisumme on suunniteltu sinua ajatellen, jotta kylpyhuoneesi tarjoasi entistä enemmän nautittavia hetkiä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen kestävyydestä.

Care Less laatujärjestelmämme löytyy kaikista tuoteryhmistä punaisena lankana. Tässä näet otteen tuotteista ja ominaisuuksista, joita olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle.

TX Top Extreme™-lakka

Silkkisen sileä ja samalla erittäin hankauksen- ja iskunkestävä pinta. Kalusteisiin ruiskulakataan useampi kerros TX Top Extreme™-lakkaa, jonka ansiosta tuotteen pinta on aivan yhtenäinen ja saumaton, joten se kestää loistavasti vaativaa ja kosteaa kylpyhuoneympäristöä.

Lue lisää

GRASS® VIONARO

Täysin ulosvedettävät Vionaro laatikot kestää ikuisuuden ja ovat äänettömät niissä olevan Soft Close -mekanismin ansiosta. Pidä laatikot järjestyksessä Organizer säilytyslokeroiden avulla. Grassin laatikkosysteemi on kestävyydeltään ja laadultaan markkinoiden ehdotonta huippua.

Lue lisää

SAFETECH BY INR

Lanseeraamme ensimmäisenä suihkuseinien valmistajana markkinoille SafeTech by INR-tekniikan, joka pitää murenevan lasin koossa siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaa. Saatavana LINC Angel ja Niagara 900x900 mm, jossa kirkas lasi.

Lue lisää

Tuotteet

Ruuviton asennus

Älä huolehdi seinämateriaalista tai vesieristyksestä. LINC- ja SYNC-sarjojen profiilit voi liimata tukevasti seinää vasten ruuviton asennus -menetelmällä. Kätevää, turvallista ja helppoa.

Lue lisää

15 vuoden takuu

Lupaamme toimittaa markkinoiden lujimmat ja kulutusta kestävimmät kylpyhuonekalusteet – ja suhtaudumme tähän lupaukseen vakavasti. Olemme varmistaneet lupauksemme erittäin laajoilla laboratoriotesteillä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille. Yksinkertaisuuden, turvallisuuden ja kestävän maailmanlaajuisen kehityksen takia. Nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

MORA TECHNOLOGY INSIDE

Ruotsalainen Mora on maailman johtavia innovatiivisten ja teknistä toiminnallisuutta edustavien suihkuhanojen tuottaja. Kun niihin yhdistetään INR:n tyylikäs suunnittelu, saat molempien maailmojen parhaat puolet: INR Design + Mora Technology Inside.

Lue lisää

Tuotteet

TIMELESS®

Vähennä kalkki- ja likasaostumien kertymistä suihkulasiin valitsemalla Timeless – pysyvä pintakäsittely, joka vähentää puhdistukseen kuluvaa aikaa ja säilyttää lasin alkuperäisen hohdon vuodesta toiseen.

Lue lisää

PATENTOITU NOSTOSARANA

Patentoidut nostosaranat LINC ja SYNC hämmästyttävät maailmalla edelleen. Säädettävä, huoltovapaa sarana nousee avattaessa 7 mm, jolloin ovi voidaan taittaa pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

Lue lisää

Posliini

Posliini on pohjimmiltaan savea, jonka lasitettu pinnoite poltetaan uunissa. Tuloksena on erittäin luja materiaali, joka kestää lähes mitä vain. Ikivanhaa käsityötaitoa, josta nykyäänkin tunnistaa korkealaatuisen kylpyhuonetuotteen.

Lue lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-käsittely sisältyy kaikkien kylpyhuonekalusteiden, kylpyhuonepeilien ja kylpyhuonesäilytysratkaisujen hintaan vuodesta 2019 lähtien.

Lue lisää

Designmallistot

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Lue lisää

Designmallistot

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää