Iconic Nordic Rooms

Oletko ajatellut, että kotoasi löytyy tila, jonka olosuhteita voisi verrata erämaahan? Paikka, jossa kosteus ja ulkoiset rasitukset kuluttavat sisustusta, pintoja ja materiaaleja päivästä toiseen. Kyse on tietenkin kylpyhuoneesta, kodin ehdottomasti vaativimmasta ympäristöstä.Tavallinen perhe avaa ja sulkee suihkuoven keskimäärin 45 000 kertaa 15 vuoden aikana. Ja kylpyhuoneen laatikon ainakin kaksi kertaa niin usein. Kun tähän lisätään äärimmäisen kosteat olosuhteet, on ilmiselvää, että kalusteiden on oltava todella kestäviä.

Me INR Iconic Nordic Roomsilla olemme huomioineet juuri tämän ja ottaneet tavoitteeksemme kehittää tuotteita, jotka kestävät arjen kovia otteita yli 15 vuoden ajan ja jotka samalla auttavat sinua valmistautumaan uuteen päivään, olipa sitten kyseessä täysin normaali työpäivä tai koko päivän vaellusretki luonnossa.

Tutustu valikoimaan

Iconic Nordic Rooms

INR tuotteet ovat korkealuokkaista pohjoismaista muotoilua älykkäillä toiminnoilla, jotka kestävät kylpyhuoneen vaativaa ympäristöä vähintään 15 vuotta. INR suunnittelee, valmistaa ja myy kylpyhuonekalusteita, sekoittimia sekä pyyhekuivaimia ja on Ruotsin markkinajohtaja suihkutilaratkaisuissa. INR perustettiin vuonna 1988 Ruotsissa ja sen pääkonttori on Malmössä ja tuotanto sekä Jönköpingissä että Malmössä. Vuodesta 2020 lähtien yritys on ollut tanskalaisten kylpyhuonekalusteiden valmistajan Dansanin omistuksessa. INR:n päämarkkinat ovat Ruotsi, Norja ja Suomi.

Juuremme

1980-luvun loppupuolella kaksi design-yrittäjää suunnitteli etelä-ruotsalaisella verstaalla toimistoille ja hotelleille räätälöityjä lasiseiniä, joita ei ollut saatavilla valmisratkaisuina. Heidän Inredningsglas-niminen yrityksensä mullisti alaa valmistamalla yksilöllisiä, vinoon leikattuja lasilevyjä siinä missä suorakulmaisia vakiokokojakin. Pian tuotteita ryhtyivät tilaamaan ammattilaisten lisäksi myös kuluttajat, joille ratkaisuja tarjottiin tiettyjen jälleenmyyjien kautta. Ennen pitkää asiakaskunta laajeni Ruotsista kaikkiin Pohjoismaihin.

Runsaat kymmenen vuotta myöhemmin, kun INR:n innovatiiviset tuotteet toivat jo uutta eloa ruotsalaisiin kylpyhuoneisiin, smoolantilainen Aspen valmisti ensimmäiset kylpyhuonekalusteensa. Aspenin valmiiksikootut, laadukkaat kalusteet näppärine yksityiskohtineen nousivat INR:n tuotteiden tavoin valtavaan suosioon. Yrityksille oli yhteistä, että ne halusivat vastata innovatiivisten kylpyhuonevarusteiden kysyntään pohjoismaisten suunnitteluperinteiden pohjalta – lisäten joukkoon ripauksen nykyaikaisuutta ja luovuutta. Nykyään hyödynnämme tuota perintöä yhteisellä tavaramerkillä: INR – Iconic Nordic Rooms.

Maaliskuussa 2020 Dansanin omistaja ja toimitusjohtaja Carsten Friis osti INR:n pääomasijoitusyhtiö CapManilta, joka on yhdessä yrityksen avainhenkilöiden kanssa omistanut INR:n ja suomalaisen tytäryhtiön Sankan vuodesta 2010.  Hankinnan myötä Dansanista ja INR:stä tulee Pohjoismaiden suurin kylpyhuonekalusteiden ja suihkuratkaisuiden toimittaja. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto Pohjoismaissa on yli 500 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin 67 miljoonaa euroa.

Siirry uutishuoneeseen

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2022

Selaa kuvastoa tai tilaa se kotiisi täyttämällä kaavake. Saat sen postilaatikkoosi muutamassa päivässä.

Katso lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

Yksityiskohdilla on merkitystä. Huomaat sen, kun tarkastelet tuotteitamme kriittisesti. Mikään mitä teemme tai kehitämme, ei ole jätetty sattuman varaan.

Katso lisää