ICONIC NORDIC ROOMS

Et löydä täältä kaikkea kylpyhuoneeseesi

Mutta meiltä löydät sellaisia sisustusratkaisuja, jotka saavat sinut ihastumaan. Tulet huomaamaan, että kylpyhuoneeseen panostaminen on yksi elämäsi parhaita investointeja. Se on panostamista omaan kotiisi, kylpyhuoneesi moniin ongelmattomiin vuosiin ja tietenkin myös omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiisi.

Meiltä INR:ltä löydät Pohjoismaiden laadukkaimmat suihkukalusteratkaisut, kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima. Löydät meiltä kalusteet, jotka kestävät monia erilaisia tilanteita: märkä pyyhe väärässä paikassa tai punaviinitahrat allastasossa lauantai-iltana. Ja suihkuseinät, jotka valmistamme tarvittaessa millimetrin tarkkuudella juuri sinun suihkutilaasi sopivaksi. Kestävien ja fiksujen ratkaisujemme avulla teet helposti itsellesi huolettoman ´Care Less´ kylpyhuoneen. Silloin sinä voit keskittyä olennaiseen - nauttimaan ihanista hetkistä omassa kylpyhuoneessasi. Ja elämästä sen ulkopuolella.

Katso designmallistot

Anna persoonallisuutesi näkyä

Kotonasi on tila, jossa valmistaudutaan elämään – niin pieniin kuin suuriinkin hetkiin. Meidän tehtävämme on suunnitella tähän huoneeseen älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua saamaan jokaiselle päivällesi mahdollisimman hyvän alun. Ja toki myös päätöksen. Tahdomme, että viihdyt tuossa tilassa ja saat olla siellä oma itsesi. Kylpyhuone on sentään yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Tervetuloa tutustumaan INR:ään – Iconic Nordic Roomsiin. Meidän maailmassamme on tilaa monenlaisille persoonallisuuksille. Anna omasi näkyä.

Katso designmallistot

Juuremme

1980-luvun loppupuolella kaksi design-yrittäjää suunnitteli etelä-ruotsalaisella verstaalla toimistoille ja hotelleille räätälöityjä lasiseiniä, joita ei ollut saatavilla valmisratkaisuina. Heidän Inredningsglas-niminen yrityksensä mullisti alaa valmistamalla yksilöllisiä, vinoon leikattuja lasilevyjä siinä missä suorakulmaisia vakiokokojakin. Pian tuotteita ryhtyivät tilaamaan ammattilaisten lisäksi myös kuluttajat, joille ratkaisuja tarjottiin tiettyjen jälleenmyyjien kautta. Ennen pitkää asiakaskunta laajeni Ruotsista kaikkiin Pohjoismaihin.

Runsaat kymmenen vuotta myöhemmin, kun INR:n innovatiiviset tuotteet toivat jo uutta eloa ruotsalaisiin kylpyhuoneisiin, smoolantilainen Aspen valmisti ensimmäiset kylpyhuonekalusteensa. Aspenin valmiiksikootut, laadukkaat kalusteet näppärine yksityiskohtineen nousivat INR:n tuotteiden tavoin valtavaan suosioon. Yrityksille oli yhteistä, että ne halusivat vastata innovatiivisten kylpyhuonevarusteiden kysyntään pohjoismaisten suunnitteluperinteiden pohjalta – lisäten joukkoon ripauksen nykyaikaisuutta ja luovuutta. Nykyään hyödynnämme tuota perintöä yhteisellä tavaramerkillä: INR – Iconic Nordic Rooms.

Maaliskuussa 2020 Dansanin omistaja ja toimitusjohtaja Carsten Friis osti INR:n pääomasijoitusyhtiö CapManilta, joka on yhdessä yrityksen avainhenkilöiden kanssa omistanut INR:n ja suomalaisen tytäryhtiön Sankan vuodesta 2010.  Hankinnan myötä Dansanista ja INR:stä tulee Pohjoismaiden suurin kylpyhuonekalusteiden ja suihkuratkaisuiden toimittaja. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto Pohjoismaissa on yli 500 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin 67 miljoonaa euroa.

Siirry uutishuoneeseen

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2021

Selaa kuvastoa tai tilaa se kotiisi täyttämällä kaavake. Saat sen postilaatikkoosi muutamassa päivässä.

Lue lisää

Tietoa INR

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on jatkuvasti mukana suunnittelussa, kun valmistamme kylpyhuoneen sisustusta tälle ja tuleville sukupolville.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää