SANKA

Sanka on nyt INR

Iconic Nordic Rooms on vuodesta 2017 lähtien tarjonnut laatutietoisille asiakkaille markkinoiden parhaimmistoa Ruotsissa ja Norjassa yhdistämällä kaksi johtavaa kylpyhuonesisustuksen valmistajaa INR suihkuseinät ja Aspen kylpyhuonekalusteet. Nyt matka jatkuu Suomeen.

INR-konserni on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2010 lähtien suomalaisena suihkuseinävalmistajana Sanka Oy: nä. Loviisassa sijaitseva tuotantoyksikkö on vuosikymmenien ajan tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista suihkuseinistä, joilla on vahva asema ennen kaikkea risteilyalusten suihkuratkaisujen valmistuksessa.

INR Group vahvistaa nyt asemaansa lanseeraamalla seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet myös Suomen markkinoilla. Lanseeraukseen kuuluu markkinoiden parhaiden nettisivujen ja tuotekuvaston lanseeraamisen lisäksi, tuotannon tehostaminen ykkösluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Osana tätä suunnitelmaa on sulkea Loviisan tehdas ja siirtää tuotanto konsernin muihin tuotantolaitoksiin Malmöön ja Jönköpingiin. Muutokset tehdään vuoden 2019 aikana.

 

Sanka Oy:n historia

Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys, jolla on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Moni suomalaisen muotoilun klassikoista onkin valmistettu Sankan toimesta, kuten alkuperäiset Lokki- ja Modern Art -valaisimet. Samalla tinkimättömällä asenteella on Sanka valmistanut ensiluokkaisia suihkutilakalusteita jo useiden vuosikymmenten ajan.

Vuonna 1970 aloitti Sanka laadukkaiden suihkutilakalusteiden valmistamisen ja markkinoinnin Sanka-tuotemerkillä. Sanka saavutti vakaan markkinajohtajan aseman Suomessa suihkutilakalusteiden valmistajana, jonka tuotteita toimitettiin niin vapaa-ajan kohteisiin kuin vaativiin julkitiloihin, kuten hotelleihin. Sankan vahvuus on projektiosaamisessa - asiakkaita ovat muun muassa Suomessa tehtyjen luksusristeilijöiden valmistajat. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu Sankan suihkutilakalusteilla.

Tuotanto- ja toimistotilamme sijaitsivat Loviisassa, omistamassamme kiinteistössä vuoteen 2019 asti. 

Tuotevalikoimaan kuului skandinaavista muotoilua edustavat LINC, SYNC, SLIDE, BRIC, ARC ja KARIBIA tuotesarjat, joista suurin osa tänä päivänä löytyy INR:n suihkuvalikoimasta.

Katso suihkumallistot

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2020

Selaa kuvastoamme ja hae tuotteet myymälästä tai tilaa ne lomakkeella.

 

Lue lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-käsittely sisältyy kaikkien kylpyhuonekalusteiden, kylpyhuonepeilien ja kylpyhuonesäilytysratkaisujen hintaan vuodesta 2019 lähtien.

Lue lisää

Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjille

Asiakaspalvelutiimimme yhdessä myyjien ja asentajien kanssa palvelee sinua maanlaajuisesti.

 

Lue lisää