pohjaventtiili Avoin pohjaventtiili

Valkoisesta posliinista valmistettu avoin pohjaventtiili päällä olevaan pesualtaaseen, jossa ei ole ylivuotoaukkoa, esimerkiksi AIR-kalustemallisto.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Pintakäsittely

Valkoinen posliini

Tuotenumero

80000635

Hinta yhteensä 70 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Valkoisesta posliinista valmistettu avoin pohjaventtiili päällä olevaan pesualtaaseen, jossa ei ole ylivuotoaukkoa, esimerkiksi AIR-kalustemallisto. Pohjaventtiilin voi säätää avoimesta versiosta pop-up-malliksi mukana toimitettavien ohjeiden mukaisesti.

  • Saatavana kromi ja valkoinen posliini.

Kuvat

2/3

Kaluste AIR 180, väri Premium White, korkea SLEEK-hana ja peilikaappi HALOMORE.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Allaskaappi

AIR 90

Kun käytössäsi on yksi 60- ja yksi 30-laatikko, saat runsaasti säilytystilaa kauniin Corian®- tai Dekton®-pöytätason alle. Pyöreä tai puolipyöreä allas sijoitetaan oikealle.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 800 €

Pesuallashana

SLEEK

Erillinen pesuallashana, joka on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa AIR-designsarjan ilmavan muotokielen kanssa. SLEEK on sekoittaja sinulle, jolle vain kaikkein paras on riittävän hyvä. Toiminta ja muotoilu taivaallisessa sopusoinnussa.

Kromi

Hinta alk 440 €

Allaskaappi

AIR 120

Kun AIR saa tarpeeksi tilaa, sen muotoilu pääsee todella oikeuksiinsa. 120 cm leveässä kalusteessa on kaksi yhtä leveää laatikkoa. Voit valita kolmesta pintakäsittelyvaihtoehdosta, jotka ovat kaikki kauniita, kestäviä ja silkinsileitä.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 880 €