Juuri nyt kampanja

Kestävät valinnat kylpyhuoneeseen

Lue lisää kampanjasta

Tämän kevään kampanjassa keskitymme enemmän kuin koskaan kestävään kehitykseen. Kun puhumme "kestävistä kylpyhuoneista", tarkoitamme sekä tuotteidemme epätavallisen pitkää elinkaarta että myös ympäristön huomioimista tuotteidemme valmistuksessa ja kuljetuksessa.

Kampanja on voimassa 31.8 asti.

Lue lisää kampanjasta

Kampanjatuote

Suihkuseinä

LINC Angel

vakiomitat

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Pintakäsittely
Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta
Mitat
700/800/900/1000 x 700/800/900/1000 mm.
Hinta alk
823 €
Kampanjatuote

Suihkuseinä

LINC Niagara

vakiomitat

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi kaarevaa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismaisen LINC Niagaran ovia voit yhdistellä vapaasti ja asentaa sen periaatteessa minkä mittaisena tahansa. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Pintakäsittely
Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta
Mitat
700/800/900/1000 x 700/800/900/1000 mm.
Hinta alk
823 €
Kampanjatuote

Allaskaappi

VISKAN Grip 60


Kaunis kaluste, joka luo ilman vetimiä ja muutoinkin minimalistisella tyylillään ylellisen vaikutelman. VISKAN Grip 60 antaa rahoillesi paljon vastinetta. Valitsitpa väriksi Premium Whiten, Still Greyn, Black Oak ‑tammiviilun tai haluamasi NCS-sävyn, kaluste lakataan uudella ja erittäin kosteuden- ja iskunkestävällä TX Top Extreme™-lakalla. 15 vuoden takuu.

Värit
Valkoinen Harmaa Musta NCS
Mitat
L: 590 mm, K: 490 mm, S: 425 mm
Hinta alk
630 €
Kampanjatuote

Peilikaappi

STAGE 60


60 cm leveä peilikaappi, jossa on kaksi ovea. Tässä on todella toimiva peilikaappi. Vakiona erittäin veden- ja iskunkestävä TX Top Extreme™ -lakka, pistorasia kaapin oikeassa yläkulmassa ja paljon muuta. 15 vuoden takuu.

Väri
Valkoinen Harmaa Tammi Musta NCS
Mitat
L: 600 mm, K: 720 mm, S: 140 mm
Hinta alk
620 €
Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä, ja letkulle ja käsisuihkulle on useita värivaihtoehtoja LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
830 €
Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja monitoimikäsisuihkulla


Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä ja kromiviimeistellyllä 3-toimisella käsisuihkulla LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Väri
Kromi
Hinta alk
830 €
Kampanjatuote

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu


PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Voidaan liimata.

Väri
Kiiltävä Musta Mattaharjattu Valkoinen
Hinta alk
300 €