Peilisäilytystila HIDE

Fiksun kokovartalopeilin oven sisäpuolella on viisi tilavaa lokeroa, joissa voit säilyttää kasvovoiteitasi tai avaimia ja muita pikkutavaroita, jos sijoitat HIDEn eteiseen.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Väri

Valkoinen 38710V

530 €
Oikea / Vasen

Vasen

Edut

TX Top Extreme™-kalustelakka 5155945

Edut

Ei litteitä pakkauksia 5155950

Hinta yhteensä 530 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero
  • Oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V
  • mahdollinen NCS-koodi

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Fiksun HIDE-kokovartalopeilimme oven sisäpuolella on viisi tilavaa lokeroa, joissa voit säilyttää kasvovoiteitasi tai avaimia ja muita pikkutavaroita, jos sijoitat peilin eteiseen. HIDE sopii fiksujen ominaisuuksiensa ja kätevän slimmatun muotoilunsa ansiosta yhtä hyvin eteiseen tai makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin ja sinä päätät tietenkin itse, haluatko peilioven avautuvan vasemmalle vai oikealle. HIDEn värejä ovat Premium White, Still Grey, Black Oak ‑tammiviilu tai haluamasi NCS-väri – siis samat värit kuin muissakin kylpyhuonekalusteissamme. Ainutlaatuinen, erittäin kosteuden- ja iskunkestävä TX Top Extreme™ -lakka on mukana vakiona. Peilisäilytysratkaisu toimitetaan valmiiksi koottuna. 15 vuoden takuu.

  • L/K/S: 333/1620–1642/106 mm
  • Käsitelty TX Top Extreme™ -lakalla, joka tekee tuotteesta erittäin kestävän.
  • Viisi lokeroa oven sisäpuolella vakiona.
  • Kokovartalopeili oven ulkopuolella.
  • Toimitetaan valmiiksi koottuna.

Edut

Kuvat

2/6

Kaluste GRAND Solid 100, väri Black Oak, Push Tipmatic. Pesuallashana STRICT mattamustana. Peili TOUCH 100. Peilisäilytystila HIDE, väri Black Oak.

Lataa korkean resoluution kuvat

5/6

Peilisäilytystila HIDE.

Lataa korkean resoluution kuvat

6/6

Ei litteitä pakkauksia. Kaikki INR:n kalusteet toimitetaan valmiiksi asennettuina ja teknisesti käyttövalmiina.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Allaskaappi

Air 90

Kun käytössäsi on yksi 60- ja yksi 30-laatikko, saat runsaasti säilytystilaa kauniin Corian®- tai Dekton®-pöytätason alle. Pyöreä tai puolipyöreä allas on sijoitettu vasemmalle.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 800 €

Pesuallashana

SLEEK

Erillinen pesuallashana, joka on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa AIR-designsarjan ilmavan muotokielen kanssa. SLEEK on sekoittaja sinulle, jolle vain kaikkein paras on riittävän hyvä. Toiminta ja muotoilu taivaallisessa sopusoinnussa.

Kromi

Hinta alk 440 €

Pyyhekoukku

LINE

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Messinki Valkoinen Musta

Hinta alk 40 €

Allaskaappi

GRAND Solid 60

Jos haluat GRAND-kalusteen, mutta sinulla on vain vähän tilaa, 60 cm leveä kaluste on täydellinen valinta. Sen syvyys on 45 cm ja korkeus 57 cm, ja siinä on täysin ulosvedettävät laatikot, joten saat paljon säilytystilaa kalusteen vaatimattomasta leveydestä huolimatta. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Tammi Musta NCS

Hinta alk 710 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä

Hinta alk 70 €