LINC 17 Original

Kylpyammeseinäke

Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu Musta
Kylpyammeseinäke 6 mm paksusta lasista, joka kääntyy sekä sisään- että ulospäin. Vaihdettava tiivistelista. Pohjoismainen LINC 17 Original on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Voidaan liimata.
Hinta yhteensä
Muokkaa
Tallenna suosikkeihin suosikki
Hinta yhteensä
-----------
Muokkaa
Tallenna suosikkeihin suosikki

Kuvan kokonaisuus

Tiedot

Pohjoismainen LINC Original on 6 mm paksusta karkaistusta turvalasista valmistettu suihkusarja, joka luo mahdollisuuksia kaikkiin tiloihin. Tämä sarja tarjoaa lähes rajattomasti valinnanvaraa useiden lasityyppien ja erittäin näppärän käännettävän, patentoidun nostosaranan myötä. Valitse yksi tai useampi ovi ja kiinteät lasiosat, joista monet voidaan räätälöidä ja leikata viistoon. LINC sisältää vakiona vaihdettavat tiivistelistat ja magneettilistat, jotka minimoivat vesiroiskeet. Voit valita lisäksi näppärän PILE-säilytysratkaisun, joka integroidaan seinäprofiiliin. Asenna suihku perinteiseen tapaan tai poraamatta käyttämällä SAFE-FIX-liimasarjaa, jolloin vesieristystä ei tarvitse murtaa. Pisteenä i:n päällä: LINC on ympäristömerkitty ja kokonaisuudessaan kierrätettävissä. Se on erittäin kestävä vaihtoehto, jonka ansiosta voit nukkua yösi todella hyvin.

  • Saatavana vaihtoehdot Kirkas lasi, Kirkas (Timeless), Frost, Savu
  • Seinäprofiilivaihtoehdot kiiltävä, mattaharjattu, mattamusta ja valkoinen
  • Saatavana kiinteänä mittana 800 mm tai räätälöidään maksutta sekä leveyssuunnassa (200–900 mm) että korkeussuunnassa (enintään 1400 mm profiilin yläreunaan)
  • Koko mitattuna seinästä lasin etureunaan
  • Lasit voidaan mukauttaa viiston katon mukaan
  • Mallin seinäprofiilin säätövara +/- 7 mm
  • Tilaa putkien läpiviennille seinäprofiilissa enintään 35 mm seinästä
  • Tiivistelista kylpyammetta vasten mukana paketissa
  • Voidaan asentaa käyttämällä SAFE-FIX-liimasarjaa

Kuvat

2/5

Patentoitu LINC-nostosarana.

Lataa korkean resoluution kuvat

3/5

Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Karkaistujen suihkulasiemme ansiosta suihkussa käyminen on aina turvallista.

Lataa korkean resoluution kuvat

4/5

Timeless® on patentoitu ja kestävä pintakäsittely, joka tekee pinnasta sileämmän ja helpommin puhdistettavan.

Lataa korkean resoluution kuvat

5/5

Älykkäin suihkusäilytysratkaisumme on nimeltään PILE, ja se sopii hyvin yhteen LINC- ja SYNC-suihkutilaratkaisujen kanssa niin muotoilultaan kuin toiminnoiltaankin.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot