PILE

CASE

NEST

< >

Suihkusäilytys

SUIHKUTILA JÄRJESTYKSEEN

Täydellinen suihkukokemus on muotoilun, materiaalien ja järjestyksen yhteissumma. Siirrämme pullot lattialta seinille tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin, joihin mahtuu kaikki – ja jotka kätkevät enemmän kuin näyttävät. Mikä on sinun suosikkisi: PILE, NEST vai CASE?

Vaihtoehdot

Yksityiskohdat

Eri tyypit

Asennetaan erikseen tai integroituna suihkunurkkaan

Värivaihtoehdot

SUOSIKKIMME PILE - NYT KAIKKIIN LINC JA SYNC SUIHKUSEINIIN

Älykäs suihkusäilytysratkaisu PILE sulautuu yhteen LINC- ja SYNC- suihkuseinien kanssa. Ainutlaatuinen suihkusäilytysratkaisu, jonka sisäpuolella on portaattomasti siirrettävät hyllyt ja joka 2000 mm:n korkeutensa ansiosta kätkee helposti uumeniinsa myös suuren perheen kaikki shampoo- ja pesuainepullot.

Tutustu PILE säilytysratkaisuun

PILE ja LINC ovat saatavilla samoilla pintakäsittelyvaihtoehdoilla: kiiltävä, mattahopea ja mattavalkoinen alumiini.

Portaattomasti siirrettävien hyllyjen ansioista saat tilaa myös suurille pesuainepulloille.

  • Saatavan useissa väreissä ja eri pintakäsittelyllä.
  • Ruuviton asennus (NEST ja CASE)
  • 5 vuoden takuu

Kun valitset PILE-, NEST- tai CASE-säilytysratkaisun, sampoopullot eivät enää loju jaloissa lattialla. Kaikki on käsillä mutta järjestyksessä, ja harmoninen ympäristö on ilo niin silmälle kuin mielellekin. Mikä on sinun suosikkisi?

Suihkusäilytys

CASE NÄYTTÄÄ KAAPIN PAIKAN

Suihkussa tietysti! CASE-säilytyshyllyn tyylikkään muotoilun ansiosta sen voi sijoittaa yksin tai ryhmään. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia? CASE on valmistettu alumiinista, joten se on sekä kestävä että helposti puhdistettava. Värivaihtoehdot ovat mattamusta, liuskeharmaa ja valkoinen. Ovi on samanväristä huurrettua akryyliä. Haluatko oven avautuvan oikealle vai vasemmalle? Sen voit päättää asennusvaiheessa – CASE-mallin kätisyys on vapaasti valittavissa. Seinäkaappi voidaan asentaa ruuvittomasti, jolloin siitä ei jää jälkiä, vaikka se myöhemmin siirrettäisiin toiseen paikkaan. 

Tutustu CASE säilytysratkaisuun

NEST – KOKO PERHEEN KAAPPI

NEST-kaappi pitää pullot suojassa ja piilossa ulkomaailmalta joko seinällä tai suihkutilan ulkopuolella. Kun avaat huurretun luukun, näet kaikki suihkutuotteet yhdellä silmäyksellä. Lokerollinen luukku kallistuu auki 45 °, joten pullot eivät pääse putoilemaan. Pohjassa olevien aukkojen ansiosta kaapin puhdistus on helppoa. Tilavaan NEST-kaappiin mahtuvat koko perheen sampoopullot. Ruuvittoman asennuksen ansiosta se on myös helppo kiinnittää seinälle eikä laatoitukseenkaan tule reikiä. Värivaihtoehdot ovat mattamusta, liuskeharmaa ja valkoinen. Luukku on huurrettua akryyliä.

Tutustu NEST säilytysratkaisuun

Neljä valittua suosikkia

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu


Fiksu suihkusäilytysratkaisu, joka integroidaan LINC- ja SYNC-sarjan suihkuseinien seinäprofiileihin. Saatavana samoilla pintakäsittelyvaihtoehdoilla kuin LINC-sarana: kiillotettu, mattahopea, mattavalkoinen ja mattamusta alumiini.

Väri
Kiiltävä Musta Mattaharjattu Valkoinen
Hinta alk
300 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu


Kallistuvalla, lokerollisella luukulla varustettu seinäkaappi suihkutarvikkeiden säilytykseen. Kun avaat huurretun luukun, näet kaikki suihkutuotteet yhdellä silmäyksellä.

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
149 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu


Tyylikäs, pivot-ovellinen seinäkaappi pullojen säilyttämiseen suihkutilassa. Värivaihtoehdot ovat musta, harmaa ja valkoinen. Ovi on samanväristä huurrettua akryylia. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia?

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
99 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu


Tyylikäs, pivot-ovellinen seinäkaappi pullojen säilyttämiseen suihkutilassa. Värivaihtoehdot ovat musta, harmaa ja valkoinen. Ovi on samanväristä huurrettua akryylia. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia?

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
99 €

Valitse yhteensopivat tuotteet

Suihkuseinät

Pyyhekuivaimet

Kalusteet pesualtaalla

BLACK EDITION

Noudata mustaa linjaa kylpyhuoneessa ja viimeistele tyyli mustalla pyyhekuivaimella ja pesuallashanalla. 

Lue lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kuluttajat

Voita designsäilytys

Voita designsäilytys!
Mikä suihkusäilytys on suosikkisi – NEST vai CASE? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa yksi tyylikkäistä säilytysratkaisuistamme kylpyhuoneeseen.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontointi voi olla koettelemus – varsinkin, jos vaikeuksia ilmenee jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää