Kylpyhuoneen kaapit

Kun ajattelemme säilytystä, ajattelemme leveyttä. Ja kapeutta. Ja korkeutta. Ja mataluutta. Ja syvyyttä. Ja pohjaa. Mitä sinä ajattelet? Valitsen omasi toiminnallisista seinäkaapeistamme ja korkeista kaapeistamme, joissa on hyllyjä, laatikoita ja halutessasi myös piilotettu pistorasia.

Peilikaapit – klikkaa tästä

 

Viskan Solid

VISKAN Solid -kalustemallistoon kuuluu erikokoisia korkeita ja seinäkaappeja, joissa on laatikoita ja sisäpeili. Korkeaan kaappiin on lisävarusteena saatavana myös pistorasia. Ovi avataan sivussa olevasta tyylikkäästä sisäänrakennetusta vetimestä, joka voidaan asentaa joko oikealle tai vasemmalle. Kaikki kaapit väristä ja rakenteesta riippumatta on käsitelty kosteuden- ja iskunkestävällä TX-lakalla, ja niillä on 15 vuoden takuu.

Kalustemallisto VISKAN Solid

Seinäkaapit

72 - 120

Premium White, Still Grey, Black Oak
ja valitsemasi NCS-väri.

Kaikki seinäkaapit

Korkeat kaapit

30 - 40

Premium White, Still Grey, Black Oak
ja valitsemasi NCS-väri.

Kaikki korkeat kaapit

VISKAN GRIP

VISKAN Grip -malliston korkeasta kaapista on saatavana kaksi leveyttä: 30 cm ja 40 cm. Kummassakin on mattavalkoinen, mattaharmaa tai harjattu musta GRIP-vedinlista, ja oven kätisyys on valittavissa. Kaikki kaapit väristä ja rakenteesta riippumatta on käsitelty kosteuden- ja iskunkestävällä TX-lakalla, ja niillä on 15 vuoden takuu.

Kalustemallisto VISKAN Grip

KORKEA KAAPPI

30 - 40

Premium White, Still Grey, Black Oak
ja valitsemasi NCS-väri.

KAIKKI KORKEAT KAAPIT

VISKAN CLASSIC

Klassisella kehystetyllä peilillä varustettuihin VISKAN Classic -kalusteisiin kuuluu erikokoisia korkeita ja seinäkaappeja, joissa on laatikoita ja sisäpeili. Korkeaan kaappiin on lisävarusteena saatavana myös pistorasia. Ovi avataan sivussa olevasta tyylikkäästä sisäänrakennetusta vetimestä, joka voidaan asentaa joko oikealle tai vasemmalle. Kaikki kaapit väristä ja rakenteesta riippumatta on käsitelty kosteuden- ja iskunkestävällä TX-lakalla, ja niillä on 15 vuoden takuu.

Kalustemallisto VISKAN Classic

SEINÄKAAPIT

72 - 120

Premium White ja valitsemasi NCS-väri.

KAIKKI SEINÄKAAPIT

KORKEA KAAPPI

30 - 40

Premium White ja valitsemasi NCS-väri.

KAIKKI KORKEAT KAAPIT

GRAND SOLID

GRAND Solid -malliston korkeaan, 40 cm leveään kaappiin on saatavilla laatikoita, sisäpeili ja pistorasia. Tarjolla on useita kauniita vetimiä ja push-toiminto. Muistathan ilmoittaa, haluatko saranat vasemmalle vai oikealle. Kaikki kaapit väristä ja rakenteesta riippumatta on käsitelty kosteuden- ja iskunkestävällä TX-lakalla, ja niillä on 15 vuoden takuu.

GRAND Solid

KORKEA KAAPPI

40

Premium White, Nordic Oak, Black Oak
ja valitsemasi NCS-väri.

KAIKKI KORKEAT KAAPIT

GRAND CLASSIC

GRAND Classic -malliston korkeaan, 40 cm leveään kaappiin on saatavilla laatikoita, sisäpeili ja pistorasia. Tarjolla on useita kauniita vetimiä ja push-toiminto. Muistathan ilmoittaa, haluatko saranat vasemmalle vai oikealle. Kaikki kaapit väristä ja rakenteesta riippumatta on käsitelty kosteuden- ja iskunkestävällä TX-lakalla, ja niillä on 15 vuoden takuu.

GRAND Classic

Peilisäilytys

Kylpyhuoneessa on hyvä olla runsaasti säilytystilaa, mutta se ei saa vaikuttaa avaruuden tunteeseen. Siksi peilisäilytysratkaisut ovat sinne omiaan. HIDE-kaapin peilin takaa paljastuva säilytystila saa huulille iloisesti yllättyneen hymyn. Sinne mahtuu hämmästyttävän paljon – hyvä uutinen niille, jotka haluavat lisää säilytystilaa. AIR-peilikaapissa säilytystila on kaapin sivussa.

Katso peilisäilytys

PEILISÄILYTYS

Väritiedot kerrotaan kunkin tuotteen kohdalla.

TUTUSTU PEILISÄILYTYKSEEN 

INR KYLPYHUONEEN KAAPIT

Kylpyhuoneen kaappi näppärine laatikoineen, lokeroineen ja hyllyineen on yllättävän tärkeä, ja siksi se kannattaa valita huolella. Itse asiassa useimmat ihmiset katuvat kylpyhuoneremontin jälkeen, etteivät he panostaneet kaappiin enemmän. Vaihtoehtoihin kannattaa siis tutustua huolella – ja yleensä säilytystilaa kannattaa hankkia mieluummin runsaasti kuin vähänlaisesti. Millainen kaappi toimii sinun kylpyhuoneessasi parhaiten? Valikoimaamme kuuluu monenlaisia kylpyhuoneeseen suunniteltuja säilytysratkaisuja: korkeita kaappeja, seinäkaappeja ja tietysti klassisia peilikaappeja.

 ­

Useimmissa kylpyhuonekaapeissamme on nokkelia yksityiskohtia, kuten LED-valot sekä pehmeästi sulkeutuvat ovet ja laatikot. Tavallisesta poikkeavat väritkään eivät ole ongelma. Kylpyhuonekaappimme voidaan lakata millä tahansa sateenkaaren värillä – tai tarkemmin ottaen millä tahansa NCS-sävykartan värillä. Ainoa kysymys on siis se, mikä kylpyhuoneen kaappi vastaa tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten. Asutko yksin vai täytyykö kaappiin mahtua useamman henkilön tavaroita?

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tuotteet

Säilytys

Tutustu kylpyhuoneen säilytysratkaisuihin ja löydä kalusteeseen sopiva kaappi, joka vastaa säilytystarpeitasi. Valitse ensin malli ja väri.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

INR Accent

Lakkauta kylpyhuonekalusteesi suosikkivärilläsi tai valitse jokin kuudesta tehosteväristä. Käytämme aina kestävää TX-lakkaamme.

Lue lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Lue lisää