< >

LEVEL

Uusi LEVEL vie GRANDIN uudelle tasolle

LEVEL on tyylikäs vaihtoehto GRAND-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima markkinoiden parhaasta kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja, jotka on saatavana myös ilman hanareikää. Koska materiaali on naarmuuntumaton eikä ime nestettä, on se hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka yleensä edellyttää suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa, kun se altistuu vedelle ja saippualle.

Valitse kolmesta kauniista vaihtoehdosta, joista jokainen lyö oman erityisleimansa sekä kalusteeseen että kylpyhuoneeseen. LEVEL on saatavana kaikkiin GRAND Solid-, Grip- ja Classic-kalusteisiin ja ne antavat kalusteillesi täysin uuden ilmeen ja runsaasti asennetta.

GRAND Classic 100, jossa on upotettu mattaposliini LEVEL pesuallas ja pöytätaso Clamshell.

Clamshell

Clamshell-pöytätaso on erinomainen vaihtoehto, jos etsit ylellistä ja samalla maanläheistä tunnetta, mutta haluat kestävämmän vaihtoehdon aidolle kalkkikivelle, joka vaatii enemmän päivittäistä hoitoa. GRAND Classic-allaskaappi ja sen maalaisromanttinen etusarja edustavat New England -tyyliä ja sopii täydellisesti Clamshell pöytätasoon. Valitse lisäksi DEEP-vedin, POSH-pesuallashana ja pyöreä LOOX-peili, niin saat aikaan nykyaikaisen maalaistunnelman.

GRAND Classic allaskalusteet

Kvartsikomposiitista valmistetut pöytätasot ovat olleet suosittuja pohjoismaisissa design-keittiöissä jo usean vuoden ajan. Nyt ne ovat viimeinkin päätyneet kylpyhuoneeseen, jossa materiaalin hyvin tahrautumiselta suojaava ja erittäin helppohoitoinen pinta on mullistava. Koska materiaali on naarmuuntumaton eikä ime nestettä, on se hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka yleensä edellyttää suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa, kun se altistuu vedelle ja saippualle.

GRAND Solid 100, Nordic Oak, jossa on LEVEL pöytataso Raw Concrete ilman hanareikää.

Raw Concrete -pöytätason sileä pinta muistuttaa betonia ja sopii erityisen hyvin yhteen antrasiitin värisen pesualtaan kanssa.

Raw Concrete

GRAND Solid Nordic Oak -tammiviilun kumppaniksi olemme valinneet betonin kaltaisen Raw Concrete -pöytätason sekä antrasiittivärisen LEVEL-pesualtaan.
Sisäänrakennettu hana ja peili sekä säädettävä valaistus saavat huoneeseen aikaan rennon teollisen tunnelman.

GRAND Solid allaskalusteet

GRAND Grip 100 Black Oak, jossa on LEVEL pöytätaso Raven ja antrasiitin värinen pöytätaso.

Raven muistuttaa mustaa graniittia, mutta etuna on kvartsikomposiitin ylivoimainen kestävyys.

RAVEN

Kvartsikomposiitti Raven yön musta pinta muistuttaa graniittia. Tässä se on yhdistetty GRAND Grip 100 Black Oak allaskaappiin. Rohkeat yhdistelmät hienoja materiaaleja yhdessä tyylikkään muotoilun kanssa antaa kylpyhuoneelle maskuliinisen, mutta raikkaan tunnelman. Valaistus laatikoiden sisällä ja allakaapin alla on upea lisävaruste.

GRAND Grip allaskalusteet

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit

Nordic Tranquility

Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Katso lisää