Plus Ääni

SUORATOISTA MUSIIKKIA kalusteen KAUTTA

Herää GRAND-kalusteen sivuille integroiduista kaiuttimista kantautuvaan musiikkiin. Kun valitset lisävarusteeksi Plus-äänen, ihanat aamuhetket on taattu. Kaiuttimien suojaluokitus on IP44, joten ne kestävät kylpyhuoneen kosteutta. Niiden valmistaja on ruotsalainen Orlo. Liitä vain matkapuhelin tai tabletti kaiuttimiin Bluetooth-yhteydellä, ja voit kuunnella musiikkia aamu- tai iltapuuhiesi aikana.

Kun muodostat Bluetooth-yhteyden kalusteen sivuilla oleviin kaiuttimiin, voit herätä lempimusiikkiisi. Plus-ääni on saatavana lisävarusteena kaikkiin GRAND Solid- ja GRAND Classic -kalusteisiin.

Kaiuttimet toimitetaan valmiiksi asennettuina. Jos kalusteen väri on Premium White, Nordic Oak tai jokin vaalea NCS-väri, niiden väri on valkoinen. Muunväristen kalusteiden kaiuttimet toimitetaan mustina.

Tutustu GRAND mallistoon

SEURAA SOITTOLISTOJAMME

Musiikki on tärkeä osa monia elämän suuria ja pieniä hetkiä. Sitä voidaan käyttää onnitteluun tai hyvästelyyn. Se auttaa juhlatunnelmaan virittäytymisessä ja rauhoittaa ennen nukkumaanmenoa. Spotify-soittolistamme Pre-party in the bathroom ja Morning hours ovat omiaan tunnelman luomiseen.Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen valaistus

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää