Plus Ääni

SUORATOISTA MUSIIKKIA kalusteen KAUTTA

Herää GRAND-kalusteen sivuille integroiduista kaiuttimista kantautuvaan musiikkiin. Kun valitset lisävarusteeksi Plus-äänen, ihanat aamuhetket on taattu. Kaiuttimien suojaluokitus on IP44, joten ne kestävät kylpyhuoneen kosteutta. Niiden valmistaja on ruotsalainen Orlo. Liitä vain matkapuhelin tai tabletti kaiuttimiin Bluetooth-yhteydellä, ja voit kuunnella musiikkia aamu- tai iltapuuhiesi aikana.

Kun muodostat Bluetooth-yhteyden kalusteen sivuilla oleviin kaiuttimiin, voit herätä lempimusiikkiisi. Plus-ääni on saatavana lisävarusteena kaikkiin GRAND Solid- ja GRAND Classic -kalusteisiin.

Kaiuttimet toimitetaan valmiiksi asennettuina. Jos kalusteen väri on Premium White, Nordic Oak tai jokin vaalea NCS-väri, niiden väri on valkoinen. Muunväristen kalusteiden kaiuttimet toimitetaan mustina.

Tutustu GRAND mallistoon

SEURAA SOITTOLISTOJAMME

Musiikki on tärkeä osa monia elämän suuria ja pieniä hetkiä. Sitä voidaan käyttää onnitteluun tai hyvästelyyn. Se auttaa juhlatunnelmaan virittäytymisessä ja rauhoittaa ennen nukkumaanmenoa. Spotify-soittolistamme Pre-party in the bathroom ja Morning hours ovat omiaan tunnelman luomiseen.Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen valaistus

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2020

Usean mustavoittoisen vuoden jälkeen kylpyhuonetrendit kehittyvät vihdoinkin valoisampaan suuntaan vuonna 2020. Tänä vuonna pyritään yhteen luonnon kanssa ja tuomaan vihreän planeettamme värejä sisätiloihin.

Lue lisää