Pluspaketit

Varustele kylpyhuonekalusteet äänellä, valolla ja sähköllä

Se, mikä erottaa korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet toisista on mahdollisuus mukauttaa niiden ulkoasua sisustukseen sopivaksi ja lisätä toimintoja, jotka ovat erityisen tärkeitä sinulle. Tutustu vaihtoehtoihimme ja harkitse mitkä ovat sinulle tärkeitä.

Valaistus laatikon sisällä ja sen alla on erittäin arvostettu vaihtoehto, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen, etenkin yöllä. Pistorasia allaskalusteessa on myös hyvä lisävaruste, jonka avulla parranajokone tai hammasharja voidaan ladata suoraan laatikossa ilman, että sotkuiset johdot ovat esillä. Nauti musiikista kalusteeseen integroidulla langattomalla äänentoistolla, niin aloitat päiväsi parhaimmillasi – joka päivä.

Allaskalusteet

Plus Korulipas

Mustaksi petsatusta tammesta valmistettu korurasia on tyylikäs ja kätevä lisävaruste, joissa voit säilyttää korujasi ja muita rakkaita pikkuesineitäsi.

Kalustemallisto AIR

Plus Ripustin

Pyyheripustin mattamustana tai -valkoisena on kätevä lisävaruste. Saatavilla AIR kalusteen molemmalle puolelle. 

Tutustu AIR mallistoon

Tuotteet
Tuotteet

Plus Organizer

Pidä pienet tavarat järjestyksessä tyylikkäissä ja käytännöllisissä Organizer-lokerikoissamme, jotka ovat harjattua mustaa alumiinia ja valkoiseksi pigmentoitua tammea. Nämä fiksut lokerot sisältyvät kaikkiin laatikostoihimme. 2 kpl/kaluste.

Tutustu kalustemallistoihin

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Materiaalit

Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon.

Katso lisää

Tietoa INR

INR-KALUSTESTANDARDI

Ota selvää, miten päädyimme laatimaan INR-kalustestandardin – oman kylpyhuonekalustestandardimme, jonka vaatimukset ylittävät alan nykystandardit roimasti.

Katso lisää