Suihkutilaratkaisut mittojen mukaan

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten.

Lähtökohtana kannattaa käyttää olemassa olevia mallejamme, joiden mitat ovat mukautettavissa. Halutessasi leikkaamme sivun tai kaksi vinoon asennustilan kulmien mukaan. Maksutta. Toki voit suunnitella myös aivan omanlaisesi tuotteen. Me autamme sinua toteuttamaan ideasi luonnoksesta asennukseen saakka.

SUIHKUTILARATKAISUT MITTOJEN MUKAAN

Useimpien suihkuseiniemme leveys ja korkeus ovat vapaasti valittavissa tietyissä rajoissa.

Alla kerromme lisää.

Suihkutilaratkaisut mittojen mukaan

Mittatilaussymboli kertoo, minkä mallien leveys ja korkeus ovat mukautettavissa maksutta. Sivustollamme surffaillessasi ja kuvastoamme selatessasi huomaat pian, että useimmat mallimme ovat – mallistosta, sijoituspaikasta, paksuudesta ja lasin väristä riippumatta. Kaikkiaan mukautettavia malleja on noin 50. Mikä on sinun suosikkisi?

Mallit jotka saat mitoitettuna

 

LINC 13

VINOONLEIKATTU SUIHKUTILARATKAISU

Useimpien valmistamiemme kiinteiden suorien suihkuseinien ja -kulmien yläreuna voidaan leikata viistoon, jolloin ne sopivat myös viistokattoiseen kylpyhuoneeseen. Sinun ei siis tarvitse luopua uudesta suihkuratkaisustasi viistokaton takia. Useimmiten se kuuluu hintaan ilman ylimääräisiä kuluja.

Vinoonleikattu suihkutilaratkaisu

Symboli kertoo, mitkä suihkuseinämme voidaan leikata vinoon ilman lisämaksua. Mittaathan suihkutilan huolellisesti (laatoituksen jälkeen) ja otat mitat mukaan jälleenmyyjän luo. Parin päivän päästä saat CAD-osastoltamme piirustusehdotuksen. Kun piirustukset on hyväksytty, tuotantoaika on noin 15 arkipäivää. Ohessa on pari esimerkkiä, joiden avulla pääset toivottavasti alkuun!

Vinoonleikattavat suihkumallit

SYVENNYKSEN MITTAAMINEN, KUN KATTO ON KALTEVA(pdf)

Vinoonleikattu LINC 14

ESIMERKKIPIIRRUSTUKSET

Suihkutilaratkaisut mittojen mukaan

Suihkuasiantuntijana me tarjoamme tietysti sinulle mahdollisuuden luoda jotain omaa. Käsinpiirretty suunnitelma, jonka voit näyttä jälleenmyyjällesi on hyvä alku.

Ajattele näin: Kaikki on mahdollista.

Täysin OMA suihkuratkaisu

Jos et löytänyt unelmasuihkua valikoimastamme, tarjoamme luonnollisesti sinulle mahdollisuuden piirtää oman suihkuratkaisun - joka on sovitettu omaan kylpyhuoneeseesi millimetrintarkkuudella. Yksinkertainen luonnos, jonka voit näyttää jälleenmyyjälle riittää alkuun. Seuraavassa vaiheessa CAD-osastomme laatii sinulle ehdotuksen ilmaiseksi. Unelmasuihkusi valmistusaika hyväksytyn piirustuksen jälkeen on noin 15 työpäivää.

Räätälöity LINC 13.

Reikä vesijohtoa varten kuuluu hintaan. Lue lisää

Ajattele näin - mikään ei ole mahdotonta!

Erikoismitoitetun lasin takana näemme FRONT seikoittajaseinän.

 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontointi voi olla koettelemus – varsinkin, jos vaikeuksia ilmenee jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää