#ICONICBYME. TÄSSÄ ON MINUN KYLPYHUONEENI.

Vieraile Evelinan luona

Iconic by
Sara Parikka

Kun Sara Parikka perheineen vihdoin löysi täydellisen tontin Espoosta, pitkäaikainen haave oman talon suunnittelemisesta vihdoinkin toteutui. Tutustu modernin hirsitalon kahteen vieraskylpyhuoneeseen.

Käy sisään!

Iconic by
Desirée

Haave paremmin suunnitellusta kylpyhuoneesta, jossa yhdistyy toimivuus ja mukavuus toteutui ja tuloksena oli oikea unelmien kylpyhuone.

Käy sisään!

Iconic by
Peeta Peltola

"Kylppäri oli muuton aikaan ainut valmiiksi saatu huone, joka teki siitä entistä tärkeämmän paikan. Se oli ainut paikka, jossa pääsi nauttimaan ja rauhoittumaan kaiken muun keskeneräisyyden keskellä."

Käy sisään!

#iconicbyme

Iconic by Makeupevelina

”Joskus sulkeudun kylpyhuoneeseen, sytytän pari kynttilää ja peilin valot ja laitan itselleni kasvonaamion. Silloin tuntuu siltä, että minulla on kotona ikioma tila.”

Katso Evelinan kylpyhuoneeseen

Iconic by
Villa Walden

"Nautin todella aamuista, kun saan valmistautua täällä päivää varten. Laitan silloin päälle oman soittolistan, jonka olen koonnut juuri aamun hetkiin."

Käy sisään!

Iconic by Nina

"Panosta pehmeisiin pyyhkeisiin, hyviin tuoksukynttilöihin ja ylellisiin spa-tuotteisiin. Olet sen arvoinen!"

Käy vierailulla!

Meidän kotona

ICONIC by Peter

Salongissa järjestys on kaiken A ja O. Partaveitset, sakset, kammat, partaöljy, vaha, muotoilutuotteet – kaikelle on paikkansa. Aivan kuten kotonakin.

Lue lisää

Meidän kotona

ICONIC by Helin

Helinin mielestä maailma on täynnä kauneutta mutta me tuijotamme sokeina pelkkää pintaa. Itse Helin toivoo edistävänsä vähemmän stereotyyppistä kauneusihannetta.

Lue lisää

Meidän kotona

ICONIC by Zafer

Legenda Barbadokselta: Toiseksi parasta päivän surffaussession jälkeen on saada mennä lämpimään suihkuun meditoimaan.

Lue lisää