Iconic by Helin

HARMONIAA HELININ KOTONA

Helinin mielestä maailma on täynnä kauneutta mutta me tuijotamme sokeina pelkkää pintaa. Hän on streetcaster, ja hänen tehtävänsä on etsiä ihmisiä, jotka näyttävät hyvältä kameran edessä. Elokuvantekijät ja ohjaajat ovat jo huomanneet hänen ainutlaatuisen otteensa. Itse Helin toivoo edistävänsä vähemmän stereotyyppistä kauneusihannetta. Jooga auttaa häntä tutkiskelemaan sisintään. Kylpyhuone ja keittiö ovat oikeastaan ainoat huoneet, joita hän tarvitsee.

VAALEITA JA HARMONISIA VÄREJÄ

On helppo kuvitella, miten Helin avaa joogamattonsa kylpyhuoneen lattialle ja aloittaa päivänsä voimaannuttavin aurinkotervehdyksin. Hänelle on tärkeää elää luonnollisesti ja terveellisesti, ja jooga on hänelle elinehto. Sisustaessaan hän tekee ympäristötietoisia valintoja, jotka heijastavat hänen persoonallisuuttaan. Kylpyhuoneen lattia, seinät ja kalusteet ovat väreiltään harmonisen vaaleita, ja puumateriaalit ja viherkasvit luovat tilaan rauhallisen tunnelman. Kylpyhuone on kuin keidas, vaikka suurkaupunki sykkii aivan asunnon oven takana.

Ruotsalaisvalmisteisella LINC-suihkukulmalla on 15 vuoden takuu, ja sen rakenne, valmistus ja materiaalit täyttävät Pohjoismaiden tiukimmat ympäristövaatimukset. Kaikille LINC-suihkukulmille on nimittäin myönnetty Joutsenmerkki. LINC Niagara -suihkukulma on omiaan pieniin kylpyhuoneisiin: se estää veden roiskumisen kaikkialle valtaamatta kuitenkaan koko kylpyhuonetta. Kun suihkua ei käytetä, kaarevat ovet voi kääntää pois tieltä. Puhdistettaessa ne taas voidaan kääntää kokonaan ulospäin.

Designmallisto LINC

Kaluste AIR 90, väri White Ash, ja peilikaappi HALOMORE. Pyyhekuivain LINE. Suihkukulma LINC Angel Original ja kattosuihku MIST.

LINE-pyyhekuivaimen teho on vain 29 W, joten se kuluttaa vähän energiaa. Kun kylpypyyhe roikkuu ilmavasti pystysuorassa LINE-kuivaimessa, se kuivuu paremmin kuin monin kerroin perinteisen, tikapuumallisen pyyhekuivaimen päälle taiteltuna. Kaiken lisäksi sähköä kuluu vähemmän.

LINE voidaan myös sammuttaa yläosassa olevalla painikkeella vaikkapa lomamatkan ajaksi. Tällöin sammuvat myös yläosan siniset LED-valoraidat. LINE-kuivainta on saatavana valkoisena, mustana ja kiillotetun tai harjatun alumiinin värisenä. Yhdenmukaisen ilmeen viimeistelevät samantyyliset koukut.

UUSI AIR – VAIVATONTA ILMAVUUTTA

Uusi AIR-kalustesarja luo kylpyhuoneeseen yksinkertaisen ilmeen, mutta käytännöllisestä säilytystilasta ei silti tarvitse tinkiä. Juuri tarpeita vastaava säilytys luo rauhallisen vaikutelman. Pyöreän peilin takana on hyllyjä, ja se voidaan avata oven tavoin, jolloin toiselta puolelta paljastuu suurentava peili. Lipaston pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on runsaasti tilaa, ja saatavana on myös käytännöllisiä lokerikkoja kansineen. Lipastossa on pistorasia vaikkapa hiustenkuivainta, kiharrinta tai partakonetta varten. Jalustan pyyhehylly korostaa nykyaikaista ilmettä, ja pyyhkeet mahtuvat sille mainiosti. Kun puhtaat käsipyyhkeet saa napattua altaan alta, niitä ei tarvitse lähteä hakemaan erikseen.

Designmallisto AIR

Kalusteessa on pistorasia vaikkapa hiustenkuivainta, kiharrinta tai partakonetta varten.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Meidän kotona

ICONIC by Peter

Salongissa järjestys on kaiken A ja O. Partaveitset, sakset, kammat, partaöljy, vaha, muotoilutuotteet – kaikelle on paikkansa. Aivan kuten kotonakin.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2021

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Lue lisää