Iconic by Peter

PALAUTUMISTA JA MIEHISTÄ TURHAMAISUUTTA

Hänen tyylitajunsa ansiosta miehet ovat alkaneet puhua miehisestä kauneudesta. Parturille se lienee paras mahdollinen suositus. Peter Mannerstålille kaikessa on kyse kommunikaatiosta – asiakkaan ovesta sisään astumisesta viiksien viimeistelyyn saakka. Sinä olet sinä, ja partasi muotoillaan sen mukaisesti. Salongissa järjestys on kaiken A ja O. Partaveitset, sakset, kammat, partaöljy, vaha, muotoilutuotteet – kaikelle on paikkansa. Aivan kuten kotonakin.

Parturina Peter korostaa ja muotoilee ihmisten persoonallisuuksia päivittäin. Hän on kuulu ammatillisesta tuntumastaan, joka näkyy myös hänen omassa tyylissään. Peterin kylpyhuone on tyylikäs sekoitus retrohipsteriä ja teollisia vaikutteita. Lopputulos on aistikkaan maskuliininen tila, jossa mahtuu rentoutumaan ja hoivaamaan miehistä turhamaisuutta.

Kaluste AIR 150, väri Slate Grey, pesuallashana SLEEK ja peili LOOX 70. Suihkuseinä TRAC 20, kattosuihku MIST ja pyyhekuivain BOW.

AIR tarjoaa leijuvan tunteen

Seinälle asennettu lipasto, jonka leveys on yli puolitoista metriä, tuo tilaan avaruuden tunnetta. Dekton®-materiaalista valmistettu Sirius-värinen taso toimii loistavana työskentelypintana, ja sen alla on runsaasti vetolaatikoita valoineen ja lokeroineen. Pyöreä peili on uutuus, josta on saatavana kaksi kokoa: 70 cm ja 90 cm. Kummassakin vaihtoehdossa on takareunassa LED-valot.

Tutustu AIR mallistoon

Parturille järjestys on tärkeää, ja hän haluaa nähdä kaikki tarvikkeensa ja tuotteensa kerralla. Lisävarusteena lipastoon on saatavana myös pistorasia, jonka ansiosta vaikkapa parranajokoneen voi ladata poissa näkyviltä. Lokerollisen laatikon (tai osan siitä) voi myös nostaa tason päälle lähemmäksi peiliä.

Designsuosikki BOW

Elämä on liian lyhyt pyyhkeiden laskostamiseen! Uusi BOW-pyyhekuivain on saanut nimensä pyyheripustinten kaarevasta muodosta. Siitä on saatavana kuusi väriyhdistelmää. Pystysuuntaisen muotoilun ja energiatehokkaan sähkölämmityksen ansiosta kuivain pitää pyyhkeet lämpiminä ilman, että sähkönkulutus nousee pilviin. Hämärään aikaan pyyhekuivaimen alaosassa palaa tyylikäs tehostevalo.

Tutustu BOW pyyhekuivaimeen

Suihkuseinä TRAC 20 Frame ja kattosuihku MIST. Pyyhekuivain BOW.

TYYLIKKÄÄT KEHYKSET SUIHKULLE

Peterin unelmakylpyhuoneessa on tilava suihkukulma, jossa on mietiskelyyn sopiva kaakeloitu penkki. Täällä kaikki huolet voi unohtaa ja kireät hartiat saavat rentoutua reilusta kattosuihkusta virtaavan lämpimän veden alla. TRAC 20 -suihkuseinä on valmistettu 8 mm paksusta kirkkaasta turvalasista ja asennettu kiillotetulle TRAC-kiskolle. Käytännöllinen, lattian- ja seinänrajasta tiivistetty ratkaisu ehkäisee epätoivottujen vesilammikoiden muodostumista suihkutilan ulkopuolelle ja toimii samalla tyylikkäinä kehyksinä.

Tutustu TRAC suihkuseiniin


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Meidän kotona

ICONIC by Helin

Helinin mielestä maailma on täynnä kauneutta mutta me tuijotamme sokeina pelkkää pintaa. Itse Helin toivoo edistävänsä vähemmän stereotyyppistä kauneusihannetta.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2021

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Lue lisää