Iconic by Villa Walden

Asuttuaan vuosia kerrostaloasunnossa päättivät Johanna ja Matias yhdessä kahden lapsensa kanssa vihdoin aloittaa unelmien kodin rakentamisen Lidköpingin ulkopuolelle, joka sijaitsee keski-Ruotsissa. Valkoisen New England -tyylisen unelmatalon huoneet suunniteltiin täsmälleen heidän elämäänsä sopivaksi. Heillä oli nyt mahtava tilaisuus suunnitella jokainen neliömetri optimaalisesti toimivaksi, mutta myös kauniiksi kokonaisuudeksi. Katso kuinka upeat heidän molemmista kylpyhuoneista tuli!

Pieni kylpyhuone

Kaluste GRAND 60 (vuoden 2018 malli) peilikaapilla ja BOW pyyhekuivaimella. 

Sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet kalusteen molemmille puolille. Lisävaruste Plus ääni.

Aloitamme kierroksen pienemmästä kylpyhuoneesta, johon he valitsivati INR:n 60 cm leveän kalusteen ja siihen sopivan peilikaapin, johon kuuluu valaistus kaapin alla ja sisäänrakennettu pistorasia. Kalusteen vieressä on kaksi valkoista BOW-pyyhekuivainta, jotka sopivat täydellisesti lattian laattoihin. Johanna-äiti kertoo:

- Pienestä kylpyhuoneesta on tullut myös oma meikkihuoneeni. Täällä saan olla rauhassa kauneustuotteideni kanssa. Nautin todella aamuista, kun saan valmistautua täällä päivää varten. Laitan silloin päälle oman soittolistan, jonka olen koonnut juuri aamun hetkiin. Olen niin tyytyväinen INR:n kalusteessa oleviin kaiuttimiin.  

Suurempi kylpyhuone

Suurempaan kylpyhuoneeseemme mahtuu sekä kylpyamme että suihku. Johanna ja Matias olivat yhtä mieltä siitä, että suihkuverhot eivät sovi heidän uuteen taloonsa, joten he päättivät sen sijaan asentaa suihkunurkan, jonka koko oli 105 x 105 cm. ARC-malliston ylelliseen 8 mm:n suihkuseinään voi valita kromiset-, mustat tai messinkiset profiilit, jotka lisäävät tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen.

 

Koska kylpyhuoneeseen tuli runsaasti luonnollista valoa pystyi Johanna valitsemaan huoneeseen hieman tummemman lattian ja säilyttämään silti kodille tyypillisen valoisan tunnelman. Valinta osui kauniiseen laattaan kahdessa eri koossa – pienempi neliskulmainen laatta suihkuun ja suorakulmainen laatta muualle. Yhdessä valkoisten seinien kanssa Johanna saavutti oikean tunteen, jonka Johanna halusi luoda huoneeseen.

Villa Walden

Valokuvaaja Johanna Walden asuu perheensä kanssa valkoisessa New England -tyylisessä huvilassa Lidköpingin ulkopuolella. Katso hänen Lantliv-blogiaan, jossa hän kertoo kuinka suunnitelmat etenivät ja he rakensivat unelmiensa talon!

Siirry blogiin

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2021

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Lue lisää