Iconic by Zafer

Surffaajan paratiisi Zaferin luona

Hän on legenda Barbadoksella, kaksinkertainen ruotsinmestari ja asuu paikassa, josta muut voivat vain haaveilla. Zafer Taylorille kaikki perustuu tunteeseen, jonka hän koki jo 12-vuotiaana, täydellisen vapauden tunteen. Ammattilaisena surffilaudantekijänä ja surffauksen opettajana hän on kiireinen, sillä surffitrendi tekee tuloaan Pohjoismaihin. Toiseksi parasta surffaussession jälkeen on päästä lämpimäään suihkuun meditoimaan.

Kaikkein tärkein asia surffaajan unelmakylpyhuoneessa on, että suihkussa on riittävästi tilaa pestä puhtaaksi sekä surffilauta että märkäpuku.

Vahvat värit yhdistyvät luonnon raaka-aineisiin

Surffaajalle, jonka suosikkielementti on vesi, on luonnollista, että kylpyhuoneen sisustuksen värit ovat vedensävyissä. Zaferin useat ja pitkät oleskelut Karibialla ovat antaneet vaikutteita hänen persoonalliseen ja värikkääseen tyyliin, joka tulee ilmi hänen moodboardissa.

Karibian sisustustyylille on ominaista vahvat värit, maanläheiset sävyt ja luonnonmateriaalit. Tunnelmaa voi syventää lisäämällä lämpöä huoneeseen, jolle viileät pinnat ovat muuten tunnusomaista, kuten laatat ja posliini.  Puusta vuollettu jakkara ja hyllyt lisäävät maanläheistä tunnetta. Tässä kylpyhuoneessa on helppo viettää aikaa!

FRONT-sekoittajaseinä näyttää sisäänrakennetulta sekoittajalta. Sen takana on tilaa tavaroille, joiden et halua ajelehtivan lattialla. Sekoittajaseinän oikealla puolella on kätevä pyyhekoukku, johon voit ripustaa pyyhkeesi sopivalle etäisyydelle. Voit pinnoittaa sekoittajaseinän suosikkilaatoillasi tai vaikkapa mosaiikilla ja luoda näin persoonallisen FRONT-suihkutilan itsellesi ja ajatuksillesi. Valitse sekoittajaseinääsi joko pyöreä tai neliskulmainen kattosuihku ja vaihtimet.

Tutustu FRONT sekoittajaseinään

Vaikka et ole koskaan surffannut olet ehkä kuitenkin kokenut laukkuun unohtuneiden treenivaatteiden ummehtuneen tuoksun. Tai märän koiran hajun. Voit ehkä myöskin kuvitella miltä haisee märkäpuku, joka ei kunnolla ehdi kuivua. Jos ripustat huuhdellun märkäpuvun lämpimään pyyhekuivaajaan voit olla varma, että se kuivuu seuraavaa surffausta varten. Näin voit odottaa innolla seuraavaa adrenalliinipotkua korkeiden aaltojen joukossa. BOW on luultavasti yksi kaikkein ikonisimmista pyyhekuivaimista, jonka löydät markkinoilta. Se ei ole vain tyylikäs, vaan myös helposti sijoitettava ja tilaa säästävä sen pitkän ja kapean muodon ansiosta. BOW vie energiaa vain 34 W mikä tarkoittaa, että voit pitää sitä päällä vuorokauden ympäri ilman, että se rasittaa ympäristöä.

Tutustu BOW pyyhekuivaimeen


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2021

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Lue lisää