Meidän kotikylpylämme pohjoisessa: täällä voimme rauhoittua

Kun on ollut koko päivän rinteessä tai ladulla, kaipuu kotiin ja kylpyhuoneeseen on suuri. Kun monot riisutaan pois ja on vihdoin aika sulatella jäätyneitä varpaita ja sormia mittatilaustyönä tehdyssä saunassa, Erik ja Johanna ovat todella onnellisia. He suunnittelevat huomista katsellessaan Lapin maisemien yli, ja yksi asia on varma: yksikään päivä ei ole samanlainen lukuun ottamatta iltaa kotikylpylässä.

Inspiraatiota Japanista

Kylpyhuone on sisustettu mukavalla sekoituksella japanilaista ja skandinaavista tyyliä, ja se on saanut inspiraationsa Johannan valokuvaajana Japaniin tekemistä monista matkoista. Peilin takana olevat laatat ovat kaunis yksityiskohta, ja ne vievät ajatukset Japanin maaseudulle, jolla Johanna on viettänyt paljon aikaa. Musta tammiviilu on toinen yksityiskohta, joka tuo mieleen Japanin. Tässä ihanan rustiikkisena versiona, joka sopii hienosti tunturiin.

Materiaalimme

Pohjapiirrustus Erikin ja Johannan yhdistetystä kylpy- ja makuuhuoneesta.

Mittatilaustyönä tehty sauna

Harmaasta lasista mittatilaustyönä valmistettu 8 mm paksu saunan lasi on INR:n TRAC-sarjasta. Kaksi kiinteää seinää, joissa on kiskot alareunassa ja sivuissa, kehystävät kaunista saunaa, jossa on tilaa kahdelle tai jopa kolmelle. Suihkuseinän nimi on TRAC 20, ja myös se on 8 mm paksua harmaata lasia.

TRAC suihkuseinät

Kontrastit viettelevät

Kun pimeys laskeutuu, tapahtuu jotain maagista. Siirrymme pois nykyhetkestä ja meidät johdatetaan kontrastien ihmeelliseen maailmaan, jossa valo ja pimeys, lämpö ja kylmyys kohtaavat. Kun valoa tulee vain kalusteesta, peilistä ja saunasta, ajatuksemme rauhoittuvat hetkeksi ja saavutamme yhteyden aisteihimme.

Valaistut kylpyhuoneet

Kuka asuu täällä?

Johanna ja Erik

– Koska meillä ei ole lapsia, olemme voineet keskittyä kenties hieman eri asioihin kuin perheelliset ystävämme, Erik sanoo. Olemme matkustelleet paljon ja työskennelleet eri puolilla maailmaa, joskus erikseenkin. Olemme kuitenkin kyllästyneet säntäilemään ympäriinsä ja päättäneet luoda oman paikkamme sinne, missä voimme parhaiten ja voimme olla rauhassa yhdessä, Ruotsin tuntureille. Toteutimme unelmamme, että voisimme yhdistää kaksi meille rakkainta asiaa – hiihtämisen ja saunomisen. Täällä tunnemme olomme kotoisaksi. ❤

INR:n tuotteet

Kaluste GRAND Grip 120, väri Black Oak
Peili LOOX 110
Pesuallashana SLEEK
Saunaseinä harmaata lasia TRAC-sarjasta
Suihkuseinä TRAC 20
Kattosuihku EASE
Suihkutilan CASE-säilytysratkaisu
MARK-pyyhekuivaimet
Korkea kaappi GRAND Grip 40

Muut tuotteet ja materiaalit

Sähkökiuas, Tylö Helo
Kaakelit Cem Rasato Bianco, Konradssons
Tammilattia Noveau Charchoal, Kährs
Saippuat, Meraki
Moonlight Sticks Mosaic, National Tiles


Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää
Mittojen mukaan räätälöity suihkuseinä ARC 4 Original, väri Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää