Kylpyhuoneen valaistus

NÄIN OPTIMOIT KYLPYHUONEEN VALAISTUKSEN

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti. Integroitu LED-valaistus on tunnelmallinen ja kätevä, ja kaiken lisäksi se säästää energiaa. Tunnelmaa voi korostaa vielä tuoksukynttilöillä ja taustamusiikilla.

VISKAN Grip 120, jossa on neljä laatikkoa ja kaksi allasta. Peili SCENE 60 sekä suihkuseinä TRAC 20 Plus ja kattosuihku EASE.

Kylpyhuoneen täytyy olla toimiva tila myös iltaisin. Siksi lisävarusteena kannattaa hankkia Plus-valo, upea ja käytännöllinen valaistus kalusteen alaosassa – GRAND- ja AIR-mallistoissa myös ylälaatikossa.

< >

'Plus Valo'

VALAISTUT KYLPYHUONEKALUSTEET

Tunnelmallinen kalusteen alavalaistus on saatavana useimpiin kalustemallistoihimme. AIR- ja GRAND-malleihin valot on mahdollista lisätä myös laatikoiden sisäpuolelle, jolloin tarpeelliset tavarat löytyvät helpommin niin valoisalla kuin pimeässäkin. Valonlähde on mikro-LED, jonka normaali käyttöikä on noin 20 vuotta.

Tutustu kalusteisiin

Valot kalusteessa – loistava lisävaruste, jota et tule katumaan.

Kalustemallisto AIR

PEILEJÄ KAIKKIIN TARPEISIIN

Peili on tärkeä muutenkin kuin hyvinvoinnin kannalta. Peilin tuoma valo ja avaruuden tunne tekee ihmeitä koko kylpyhuoneelle. Pohdi siis tarpeitasi ja tutustu laajaan pelien ja peilikaappien valikoimaamme, johon kuuluu runsaasti erilaisia ja erikokoisia malleja. Useimmissa peileissämme on LED-valot – esimerkiksi miellyttävät taustavalot tai meikkausta helpottavat säädettävät sivuvalot.

Peilit ja peilikaapit

Useimmissa peileissämme on LED-valot päällä, takana, alla tai peiliin upotettuina. FEEL-malliin on saatavana myös huurtumaton lasi.

LISÄÄ LOISTAVIA INNOVAATIOITA

LINE-, MARK- ja BOW-pyyhekuivaimissamme on LED-valot, jotka kertovat, milloin kuivaimet ovat valmiita pyyhkeiden lämmittämiseen. Samalla ne luovat kylpyhuoneeseen tunnelmallisen valaistuksen. Mikä on sinun suosikkisi?

Pyyhekuivaajat

Musta MARK, jonka yläosassa on LED-valo.

Useat valonlähteet luovat syvyyttä ja dynamiikkaa, varsinkin yhdessä lasin kanssa.

BOW lämmittää pyyhkeen ollessasi suihkussa.

BOW pyyhekuivamesta on useita väriyhdistelmiä – kaikki yhtä upeita.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Plus Ääni

Aloita päiväsi kylpyhuoneessa ihanammin lisävarusteena saatavalla Plus Äänellä.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2020

Usean mustavoittoisen vuoden jälkeen kylpyhuonetrendit kehittyvät vihdoinkin valoisampaan suuntaan vuonna 2020. Tänä vuonna pyritään yhteen luonnon kanssa ja tuomaan vihreän planeettamme värejä sisätiloihin.

Lue lisää