Kylpyhuoneinspiraatiota

HOHTAVAA MESSINKIÄ

Pohjoismainen kylpyhuone saa lämpimämmän ilmeen, kun kromisten tai alumiinisten elementtien sijaan valitaankin messinkiset. ARC-suihkuseiniin onkin nyt saatavana messinkiset helat ja vetimet. Ne tuovat lämpöä tilaan, jossa on paljon kovia ja viileitä pintoja.

Puuteriroosaa ja marmoria messinkisin yksityiskohdin. Harkittu ja suosittu ilme.

Viimeinen silaus

Kuvassa on minimalistinen ARC 20 -suihkuseinä, joka sisarmallinsa tavoin antaa monipuoliset mahdollisuudet persoonallisen suihkuratkaisun suunnitteluun. Messinkiset helat ja vetimet antavat kokonaisuudelle viimeisen kultaisen silauksen.

Lue lisää räätälöidyistä suihkumalleista

Lattiakiinnike pitää 8 mm paksun lasin turvallisesti paikallaan.

MESSINKINEN PYYHEKUIVAIN

Messinki on kaunis metalli, joka kestää aikaa. Se patinoituu kauniisti, ja sen ylellinen ilme säilyy vuosikausia. Kun valitset pyyhekuivaimen suihkuseinän helojen mukaan, sisustuksen ilme pysyy yhdenmukaisena. Saatavilla on myös saman sarjan koukut.

Tutustu LINE pyyhekuivaimeen

Samanvärinen LINE-pyyhekuivain.

Messinki luo aivan erilaisen vaikutelman kuin kromi tai alumiini. Lämmin messinki saapuu kylpyhuoneisiin. Hanat ovat Volan valikoimasta.

Seinien ja lipaston väri on nimeltään Denim Drift.

Messinkiset LINE-pyyheripustimet.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen valaistus

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää