MODERN COMPACT LIVING

KEVÄÄN TUNTUA PIENEEN KYLPYHUONEESEEN

Aprikoosin, vaaleanpunaisen ja vihreän sävyt luovat ihanan keväisen ilmeen ympäri vuoden. Vaikka kallistuisit kylpyhuoneen sisustuksessa valkoisen suuntaan, tunnelmaan voi vaikuttaa myös laatta-, pyyhe- ja varustevalinnoilla. Pienessä kylpyhuoneessa on lisäksi erityisen tärkeää, että pinta-ala hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti ja että kalusteet ja muut sisustusratkaisut täyttävät tehtävänsä. Uuteen päivään valmistautumisen täytyy olla mahdollisimman vaivatonta.

Stilsäkert med AIR 60 vit med bakbelyst spegel, spegelförvaring och handdukstorken BOW i vitt.

ILMAVAMPI ILME

AIR-kylpyhuonekalusteiden avulla pieneen kylpyhuoneeseen on helppo luoda avara ja viehättävä ilme. Lipastoa on saatavana 60–180 cm:n levyisenä, mustana tai valkoisena ja trendikkäällä jalustalla seisovana tai seinälle ripustettavana. Mallisto on modulaarinen: voit valita tasomateriaaliksi kestävän, marmoria tai kiveä muistuttavan Corian- tai Dekton-komposiitin. Lipaston päällä olevaa pesuallasta on saatavana pyöreänä tai puolipyöreänä. Voit siis luoda juuri omaa persoonallisuuttasi heijastavan kalusteen. Älä unohda tunnelmaa luovaa, taustavalaistua pyöreää peiliä – se on trenditietoisen sisustajan ehdoton valinta.

Tutustu AIR sarjaan

Valkoinen AIR 60, taustavalaistu peili säilytystiloineen sekä valkoinen BOW-pyyhekuivain.

AIR-säilytyspeili – kokovartalopeili, jonka takana on akryylilaatikot. Älykästä ja siistiä!

VIHREITÄ SUIHKU-UUTUUKSIA PIENEEN KYLPYHUONEESEEN

Vihreät yksityiskohdat kylpyhuoneessa piristävät ilmettä ympäri vuoden (tutustu kylpyhuonekasveja käsittelevään artikkeliimme). Vaikka iso puu ei välttämättä mahdukaan kompaktiin kylpyhuoneeseen, useimmat suihkuseinämme mahtuvat. Ainakin käytyään CAD-osastomme suunnittelupöydällä. Me INR:lla olemme suunnitelleet erikoismitoitettuja suihkuseiniä jo 30 vuoden ajan, eikä ole hanketta, johon emme ryhtyisi. Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan aiheesta tarkemmin ja katsomaan esimerkkejä.

Räätälöity suihkuseinä

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuone

valkoiset kylpyhuoneet

Valkoinen on uusien kylpyhuoneiden suosituin väri – kenties juuri siksi, että se on niin vaalea ja raikas. Täältä voit hakea inspiraatiota, jos haluat kylpyhuoneeseesi pelkkää valkoista. Mikä valkeista sisustuksista on sinun suosikkisi?

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Kylpyhuone

Messinkia kylpyhuoneessa

ARC-suihkuseiniin onkin nyt saatavana messinkiset helat ja vetimet. Ne tuovat lämpöä tilaan, jossa on paljon kovia ja viileitä pintoja.

Lue lisää