Mustat yksityiskohdat kylpyhuoneessa

Mustat yksityiskohdat kylpyhuoneessa - enemmän kuin trendi

Mustat yksityiskohdat kylpyhuoneissa on vahva jatkava trendi, niin suihkuseinissä ja hanoissa kuin suihkutilan säilytysratkaisuissa.

Jos etsit mustia kylpyhuonekalusteita, voit valita kauniin Black Oak tammiviilun tai mustan NCS sävyn useimpiin kalusteisiin sekä kylpyhuonekaappeihimme. Kaikki kalusteemme toimitetaan TX Top Extreme ™ pintakäsittelyllä ja niissä on 15 vuoden takuu.

Kalusteet

Katso lisää

Dramaattinen minimalismi rohkeilla kontrasteilla

Näin voidaan kuvailla kylpyhuonetrendiä Nordic Identity, joka taiteellisella ja itsevarmalla asenteellaan luo melkein teatraalisen vaikutelman terävillä kontrasteilla kuten musta ja valkoinen, kuuma ja kylmä, pehmeä ja kova.

Nordic Identity

Täältä löydämme rauhan

Kun olet viettänyt koko päivän mäessä tai hiihtoladulla, on kaipuu kotiin ja kylpyhuoneen lämpöön suuri. Se tunne, kun saa riisua pois saappaat ja sulatella kylmettyneitä varpaita ja sormia paikan päällä rakennetussa saunassa on Erikille ja Johannalle suunnaton onni.

Iconic by Erik ja Johanna

Kylpyhuone 5 aistia

Lähde matkalle Gotlantiin, jossa Monica ja Roger rakensivat unelmakotinsa etsiessään täydellistä paikkaa useiden vuosien ajan.

Aistien kylpyhuone

Kylpyhuonekampanjat

Suositut suihkuseinä- ja kylpyhuonekalustekampanjamme ovat voimassa 31.1.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta.

Tutustu kampanjaan

< >

Musta trendi myös suihkussa

Kaikista suihkuseinistämme on saatavana mustat profiilit, saranat sekä vedin. Lasit ovat saatavana myös harmaan sävyinä teollisen tunteen aikaansaamiseksi. Jos valitset suihkun LINC-sarjasta, voit yhdistää profiiliin helposti kätevän PILE säilytysjärjestelmän, joka sopii täydellisesti anodisoidusta mustasta alumiinista valmistettuun seinäprofiiliin. Yhdistä MIST -kattosuihkun kanssa.

Suihkuseinät

Katso lisää

Menestystuotteemme PILE-säilytysratkaisu sulautuu huomaamattomasti LINC-suihkuseiniin. Tilatessasi suihkuratkaisua vähennä 10 cm suihkuseinän mitasta, johon haluat sijoittaa PILE-säilytysratkaisun.

Taio shampoopullot pois lattialta ja säilytä tuotteet tyylikkäässä ja käytännöllisessä säilytyskaapissa. Kuvassa CASE.

Loistava innovaatio

Huippusuosittu pyyhekuivain LINE on yhtä kaunis yksittäin kuin ryhmässä ja sitä on saatavana useissa malleissa. Katso kaikki tiedot LINE malleista ja muista loistavista innovaatioistamme Iconic Dotsin mallistosta.

Iconic Dots

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kuluttajat

Kampanjat

Suihkupaketti ja kylpyhuonekalusteet kampanjahintaan! Tarjoukset on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää