SARAN PARATIISI – unelmien kylpyhuone salaisessa puutarhassa

Tervetuloa Saran luo. Hän on puutarhasuunnittelija, joka ei halua rajoittua vain neljän seinän sisään, vaan haluaa kodin ja puutarhan välisen rajan olevan häilyvä. Hän on luonut rönsyilevän vihreyden keskelle unelmiensa kylpyhuoneen, jossa on luonnonmateriaaleja ja tuotteita, joiden elinikä ulottuu kauas horisontin taa.

Pyyhkeet ja kylpyhuonetarvikkeet luonnollisissa sävyissä ja materiaaleissa luovat harmoniaa.

EPIC – ylellinen suihkunurkka 10 mm lasilla. 

Symbioosissa luonnon kanssa Saran luona. Tältä näyttää pohjapiirrustus.

Luonnonläheinen elämä ei tarkoita, että ihmisen pitäisi luopua hyvästä suunnittelusta, ylellisyydestä ja laadusta, Sara toteaa. Ympärilläni olevien esineiden kauneus on minulle yhtä tärkeä asia kuin niiden toiminnallisuus ja kestävyyskin. Nämä ominaisuudet ovat yhdessä erittäin arvokkaita ja minulle tärkeitä, ja pyrin toteuttamaan niitä niin yksityiselämässäni kuin työssäni suunnittelijanakin.

- täällä minusta tulee uusi ihminen

Sara viettää puutarhasuunnittelijana paljon aikaa luonnossa – kesät talvet, syksyt keväät. Kaipuu kotiin lämpimään iltasuihkuun hiipii yleensä mieleen jo iltapäivällä. Hän huuhtelee sekä pölyt että väsymyksen yltään EPIC 13 ‑suihkukulmassa, jonka seinät ovat 10 mm paksua lasia, ja on suihkuhetken jälkeen usein kuin uusi ihminen.

Suihkusarja EPIC

Älykäs ja kestävä

Sara päätyi valitsemaan ilmavan AIR-kalusteen, jonka pöytätaso on Corian-komposiittia. Muoto ja toiminnallisuus ovat tässä hyvässä sopusoinnussa materiaalien kestävyyden kanssa.

– Olen huomannut, että kaluste on erittäin kestävä, ja laatikoiden sisällä oleva valaistus auttaa minua löytämään helposti kaiken tarvitsemani. Se on erittäin tärkeää arjessa.

AIR kalusteet

AIR 150 J nahkaisilla TIE -vetimillä 

VIVAHTEIDEN HARMONIAA

– Minusta on ihanaa olla suihkussa kattoikkunan alla, ja kokea erilaisia tunteita vuorokauden ajasta riippuen. Tähtikirkkaan taivaan alla on upeaa olla suihkussa. Mutta niin on silloinkin, kun auringonvalo virtaa ikkunasta. Se on lähes taianomaista, ja tunnen suurta sisäistä vivahteiden harmoniaa, Sara sanoo.

Kuka asuu täällä?

Sara, 43 vuotta

Asuu täällä yhdessä yorkshirenterrieri Hugon ja osa-aikaisesti kahden lapsensa kanssa.

Mistä pidät eniten uudessa kylpyhuoneessasi?

– Pitääkö minun valita vain yksi asia? Onpa vaikeaa, Sara nauraa. Mutta vastaukseni on kyllä valo. Tuotteissa on niin upea valaistus, kuten esimerkiksi peilissä ja pyyhekuivaimessa. Kun hämärä laskeutuu, puupaneelit ja sisäpiha luovat kauniita kontrasteja. Olinpa missä tahansa – hoitamassa jotakin työtehtävää tai ystävien kanssa – kaipaan aina kotiin omaan pikku paratiisiini, salaiseen puutarhaani.

INR:n tuotteet

Allaskaluste AIR 150 J
Peili LOOX 110
Pesuallashana SLEEK
Suihkunurkka EPIC 13
Kattosuihku EASE
Pyyhekuivain BOW

Muut tuotteet ja materiaalit

Laatat Fusion White Matt Porcelain, Mandarin Stone
Keltainen munaöljytempera 27 juli, 100-prosenttinen, AvJord
Vaaleankeltainen munaöljytempera 27 juli, 5-prosenttinen, AvJord
Puupaneeli
Leposohva, Illum


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuonetrendit 2021

Bionica

Beigen, vehnän, valkoisen ja kermanvalkoisen neutraalit sävyt vaaleanvihreillä vivahteilla tai sinisen sävyillä luovat Bionican ilmeen, jossa valoisuus ja ilmavuus ovat pääosassa.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Designmallistot

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Lue lisää