VUODEN KYLPYHUONE 2018

Tämän vuoden kylpyhuone on vaaleanpunainen kesäunelma Falsterbossa

Skånessa sijaitsevassa rantahuvilassa on vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyin sisustettu naisellinen kylpyhuone, jonka verhot aaltoilevat leppeässä merituulessa. Valaistut kalusteet luovat tunnelmaa, ja innovatiiviset tuotteet auttavat pitämään järjestystä yllä sekä suihkussa että sen ulkopuolella. Tässä unelmakylpyhuoneessa viihtyy niin aamulla, päivällä kuin illallakin.

Bad & Kökguiden -sisustuslehden lukijat äänestivätkin sen vuoden 2018 kylpyhuoneeksi.

Sisään viikattava suihkuseinä LINC Angel ja kattosuihku MIST antaa kesäsateen tunteen. Yhdistele valkoiseen LINE pyyhekuivaimeen ja NEST suihkusäilytysratkaisuun. 

 

 

Kaluste, johon mahtuu kaikki: meikit, partavaahto ja vessapaperirullat. Tai vaikkapa löydöt rannalta sijoitettuna näppäriin säilytyslokeiroihin, jotka kuuluvat varustukseen. Rose Dust (NCS) -värinen VISKAN Solid 120 -lipasto ja LOOX 90 -peili. Lamput tulevat Flosilta.

 

Kaluste johon mahtuu kaikki

Nelilaatikkoinen VISKAN Solid 120 -lipasto on lakattu Rose Dust (NCS S 1510-Y70R) -värillä, joka sointuu kauniisti yhteen seinän marmorilaattojen kanssa. 1980-luvun henkiset valkoiset nupit antavat lipastolle juuri sellaisen viehättävän ilmeen, jota Anna tavoitteli. Monilaatikkoinen lipasto on muuten hyvä hankinta perheelle, jossa kaikki ovat tarkkoja omasta reviiristään. Ylemmissä laatikoissa on runsaasti tilaa voiteille, meikeille ja muilla tärkeille tarpeille. Alempiin mahtuvat pyyhkeet ja muut tilaa vievät tavarat, joiden on hyvä olla helposti käsillä.

Designmallisto VISKAN

Pidä pienet tavarat järjestyksessä tyylikkäissä ja käytännöllisissä Organizer-lokerikoissamme, jotka ovat harjattua mustaa alumiinia ja valkoiseksi pigmentoitua tammea. 

Markkinoiden parhaat laatikot GRASS Vionarolta. Laatikoiden sivut ovat 13 mm paksua mustaa peltiä, ja niiden kantavuus on 40 kg. Tässä VISKAN Grip 120 -malliin.

Yhdistele saman sarjan säilytysratkaisuihin.

 

RAUHAA JA RENTOUTUMISTA ILTAISIN

Hämärän tullen keskiöön nousee rentoutuminen ja yöuniin valmistautuminen – ehkä perheen ja ystävien seurassa, ehkä treenin ja suihkun merkeissä. Tällöin valot himmennetään ja rauha saa laskeutua. Yksityiskohdilla on suuri merkitys, ja lipaston alavalaistus sekä peilin valot luovat koko tilaan upean tunnelman. Sen myötä peilistä tulee käytännöllisen sisustuselementin lisäksi myös trendikäs.

Kylpyhuoneen peilit

Et tule katumaan, että valitsit lisävarusteena Plus Valon eli LED-valaistuksen kalusteen alle. Tässä yhdessä LOOX 90 pyöreän peilin kanssa.

 

 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuonetrendit 2020

'Sensuous Sphere'

Aistikkaaseen, puuteriroosaa, kermaa, punaista ja pehmeää persikkaa huokuvaan värimaailmaan on haettu inspiraatiota todellisuuden ja mielikuvituksen rajamailta

Lue lisää

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen valaistus

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Plus Ääni

Aloita päiväsi kylpyhuoneessa ihanammin lisävarusteena saatavalla Plus Äänellä.

Lue lisää