Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita

Inspiraatiota & ideoita kylpyhuoneeseen

Jos kaipaat inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen sisustukseen, katsot varmasti mielelläsi kuvia tyylikkäistä kylpyhuoneista. Tälle sivulle olemme keränneet runsaasti kuvia ja tietoa, joista saat varmasti roppakaupalla inspiraatiota niin suuren kuin pienenkin kylpyhuoneen kalustukseen.

Kuvia katsellessasi sinun kannattaa miettiä ainakin seuraavia asioita: Miten haluat sisustaa kylpyhuoneen? Mitä värejä ja materiaaleja aiot käyttää? Mikä on sinun tyylisi – pidätkö enemmän nykyaikaisesta vai maalaistyylisestä kylpyhuoneesta? INR:n suihkuseiniä ja kylpyhuonekalusteita voidaan yksilöidä monin tavoin tyylistäsi riippumatta. Hyödynnä siis ihmeessä nämä innoituksen lähteet!

Tänä syksynä näemme kaiken mustana

Liity seuraamme matkalle Gotlantiin ja koe kylpyhuone kaikille aisteille. 

Koe kylpyhuone

Vuoden kylpyhuone on kesäunelma!

Valaistut kalusteet luovat tunnelmaa, ja innovatiiviset tuotteet auttavat pitämään järjestystä yllä sekä suihkussa että sen ulkopuolella.

Katso vuoden 2018 kylpyhuone

Unelmoitko Uudesta-Englannista?

Perheen unelmakylpyhuoneessa yhdistyvät pehmeät valkoisen sävyt, hillityt vihreän vivahteet ja messinkiset yksityiskohdat.

Tutustu kylpyhuoneeseen

PERSOONALLINEN KYLPYHUONE

Uudessa kylpyhuoneessa voit nauttia omasta ajasta, rentoutua ja kerätä voimia. Anna sen siis heijastella persoonallisuuttasi.

Katso kylpyhuoneeseen

VINKKEJÄ PIENEEN KYLPYHUONEESEEN

Pienessä kylpyhuoneessa käytännölliset säilytysratkaisut ja joustavat suihkuratkaisut ovat erityisen tärkeitä. Tänne olemme koonneet vinkkejä pieniin, jopa vain 4 neliön kokoisiin kylpyhuoneisiin.

Pienet kylpyhuoneet

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

Modern compact living

Tässä keväisessä kylpyhuoneessa on keskitytty älykkäisiin ratkaisuihin. Huomaa peili ja sen takana oleva kätevä säilytystila.

Compact living kylpyhuone

VIILEITÄ SÄVYJÄ JA LÄMMINTÄ MESSINKIÄ

Lämpimät messinkiset yksityiskohdat näyttävät valtavan kauniilta vasten seinien ja muun sisustuksen sinisävyjä. Seinien ja lipaston väri on nimeltään Denim Drift, ja se oli vuoden väri 2017.

Sininen kylpyhuone

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

LUONNONLÄHEISIÄ SÄVYJÄ KYLPYHUONEESSA

Aloita päivä harmonisessa kylpyhuoneessa, jonka sävyissä kohtaavat ranta ja meri. Kalanruotokuvion muodostavat laatat ovat hauska ja trendikäs yksityiskohta.

Luonnonläheiset sävyt kylpyhuoneessa

MARMORIA JA MESSINKIÄ

Jos vaaleanpunainen ja marmori miellyttävät silmääsi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua kylpyhuoneeseen, jossa niihin on yhdistetty messinkiä. Tässä unelmien kylpyhuoneessa näkyy nykyaikainen naisen kosketus!

Marmorikylpyhuone

TEOLLINEN KYLPYHUONE

Julkkisparturi Peter Mannerstålin unelmakylpyhuoneessa korostuvat miehinen turhamaisuus sekä kehon ja mielen palautuminen.

Katso kylpyhuoneeseen

Viistokattoiset kylpyhuoneet

Viistokattoiset kylpyhuoneet ovat tavallisia 1,5-kerroksisissa taloissa ja vanhoissa kiinteistöissä. Niiden sisustaminen saattaa aiheuttaa omat haasteensa.

Viisto katto kylpyhuoneessa

PERHEEN KYLPYHUONE

Jotta arki on toimivaa, suurkaupungissa asuva perhe tarvitsee muun muassa hyvin suunnitellun ja viihtyisän kylpyhuoneen, jossa on hyödynnetty älykkäitä ratkaisuja.

Koko perheen kylpyhuone

SISUSTA KYLPYHUONE MAALAISTYYLIIN

Täällä esittelemme pari maalaistyylistä kylpyhuonetta, joista saat inspiraatiota uusienglantilaiseen sisustamiseen.

Maalaistyyliset kylpyhuoneet

PIENEN KYLPYHUONEEN MUSTAT YKSITYISKOHDAT

Pinta-alaltaan pienessäkin kylpyhuoneessa voi saada yhtä upeita kokemuksia kuin suuressa. Tällöin kauniit ja käytännölliset kalusteet ovat erityisen tärkeitä. Mustat yksityiskohdat ovat vuonna 2019 vahva trendi.

INR Black Edition

VALKOISET KYLPYHUONEET

Täältä voit hakea inspiraatiota, jos haluat kylpyhuoneeseesi pelkkää valkoista. Mikä valkeista sisustuksista on sinun suosikkisi?

Valkoiset kylpyhuoneet

IKKUNA TIELLÄ

Ikkuna on joskus niin lähellä kulmaa, että sisustajat miettivät, onko tilaan edes mahdollista asentaa suihkuseinää. Meiltä saat täydellisen ratkaisun!

Ikkuna kylpytilassa

SUUNNITTELE OMA SUIHKUKULMASI

Kirkas, harmaa vai huurrelasi – vai kenties kuvassa oleva suosittu puolihuurrettu Raita? LINC Angel ja Niagara ovat suosituimmat suihkukulmamme, ja niistä on saatavana satoja eri versioita.

Luo suihkukulma

78 SUIHKUSEINÄÄ KAIKKIIN KYLPYHUONEISIIN

Jos harkitset kylpyhuoneeseen suihkuseinää, olet oikeassa paikassa. Vakiovalikoimaamme kuuluu 78 laadukasta suihkuseinää, joiden joukosta löytyy sopiva niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin – myös sellaisiin, joissa on erikoisia kulmia ja nurkkia.

Katso suihkuseinät

60 KYLPYHUONEKALUSTETTA JA PESUALLASTA

Valitse lipasto huolella ja vertaile eri malleja niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Älä unohda hienoja lisävarusteita, kuten valoja ja sisäänrakennettuja kaiuttimia. Mikset valitsisi lipastoa, joka on lakattu lempivärilläsi?

Katso kylpyhuonekalusteet

PEILIT JA PEILIKAAPIT

Valoilla varustettu hyvä peili tai peilikaappi on kylpyhuoneeseen ehdoton hankinta. Peilikaappi toimii samalla säilytyspaikkana.

Peilit ja peilikaapit

Tuotteet

Siirry tuotteeseen

Lisää Moodboardiin

IKONINEN PYYHEKUIVAIN

Elämä on liian lyhyt pyyhkeiden laskostamiseen. Siksi kannattaa hankkia tyylikäs ja tilaa säästävä sähkötoiminen pyyhekuivain.

Pyyhekuivaimet

ÄLYKÄS VALAISTUS KYLPYHUONEESEEN

Muista kylpyhuonetta suunnitellessasi myös valaistus. Hienostuneet lisävalot yleisvalaistuksen ohella ovat piste i:n päälle. Useimpiin lipastoihimme on lisävarusteena saatavana valot laatikoihin ja kalusteen alle. Ne tekevät taatun vaikutuksen.

Kylpyhuoneen valaistus

MUSIIKKIA KYLPYHUONEESSA

Musiikki tekee todistetusti onnellisemmaksi. Mikset siis kuuntelisi lempikappalettasi samalla, kun viimeistelet meikkiä peilin edessä? GRAND-lipastoihin on lisävarusteena saatavana sisäänrakennetut ORLO-kaiuttimet. Musiikkia ohjataan puhelimella.

Musiiikkia kylpyhuoneessa

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2019

Tänä vuonna trenditutkijamme ovat nostaneet esiin kolme tyyliä, joilla kullakin on oma ihastuttava väripalettinsa: Sensuous Sphere, City Vibes ja Urban Eco. Mikä puhuttelee sinua voimakkaimmin?

Lue lisää

Designmallistot

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteemme ovat täynnä älykkäitä yksityiskohtia, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Täältä voit lukea jokaisen huonekalumalliston vakiovarusteista ja vaihtoehdoista.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää