Kylpyhuonetrendit 2019

VUODEN 2019 KYLPYHUONETRENDIT

Tutustuessaan vuoden 2019 kylpyhuonetrendeihin trendianalyytikkomme huomasivat useita yhteisiä tekijöitä, vaikka tyylit ja värimaailmat poikkesivatkin toisistaan. Pääosassa ovat pyöreät peilit ja lamppurykelmät – mieluiten yhdessä muodoltaan pyöreiden ja orgaanisten pesualtaiden ja hanojen kanssa.

Puu, lasi, betoni ja muut luonnonläheiset materiaalit kulkevat käsi kädessä Corianin ja Dektonin kaltaisten teknisten komposiittimateriaalien sekä pehmeän sametin kanssa muodostaen jännittävän näköisiä ja tuntuisia kontrasteja. Kylpyhuoneen keskiössä on tietysti hyvinvointi, ja sitä painotetaan mielellään optimoiduilla toiminnoilla ja integroiduilla tekniikoilla – äänen, valon ja uusien materiaalien avulla. Tulevaisuuden kylpyhuone kiehtoo kaikkia aisteja.

OLETKO 'SENSUOUS SPHERE', 'CITY VIBES' VAI 'URBAN ECO'?

Musta, harmaa ja valkoinen ovat kylpyhuoneessa ajattomia värejä – ne ovat siis varma valinta, jos haluat klassisen, vuodesta toiseen kestävän sisustuksen. Mikäli haluat sisustaa kylpyhuoneen persoonallisesti, tarjolla on kuitenkin monia muitakin tutkimisen arvoisia tyylejä ja värimaailmoja. Tänä vuonna trenditutkijamme ovat nostaneet esiin kolme tyyliä, joilla kullakin on oma ihastuttava väripalettinsa: Sensuous Sphere, City Vibes ja Urban Eco. Mikä puhuttelee sinua voimakkaimmin?

Vuoden voittajakylpyhuone

Kalanruotolaatta

TYYLI 1 – ' SENSUOUS SPHERE'

Tähän naiselliseen tyyliin kuuluvat puuteriroosa, kerma, violetti ja tietysti neutraali valkoinen. Tyyli on omiaan kaikille, joilla tunteet ovat etusijalla.

Lue lisää

AIR – avaraa kulmikkuutta

Geometrinen laatoitus

TYYLI 2 – 'CITY VIBES'

Tähän ilmeeseen on haettu inspiraatiota suurkaupungin lasi- ja metallipintojen valoheijastuksista. Keskiössä ovat sinisen ja harmaan sävyt sekä runsas musta.

Lue lisää

Sävy sävyyn

TYYLI 3 – 'URBAN ECO'

Pääosassa ovat maanläheiset beigen, ruskean ja vihreän sävyt sekä vaikutteet Bauhausin aikakaudelta ja 1960-luvulta. Päästä luonto kylpyhuoneeseen – ja tee se tyylillä.

Lue lisää

Kylpyhuonetrendit 2019

'Sensuous Sphere'

Aistikkaaseen, puuteriroosaa, kermaa, punaista ja pehmeää persikkaa huokuvaan värimaailmaan on haettu inspiraatiota todellisuuden ja mielikuvituksen rajamailta

Lue lisää

Kylpyhuonetrendit 2019

'City Vibes'

Hillityin sinisen ja harmaan sävyin sisustetun teollisuushenkisen kylpyhuoneen innoituksena ovat toimineet sykkivä suurkaupunki ja arkkitehtuurin geometriset muodot.

Lue lisää

Kylpyhuonetrendit 2019

'Urban Eco'

Mukavuus ja toimivuus ovat avainasemassa, kun luonto tuodaan kylpyhuoneeseen. Pohjoisen puun sävyt ja muutamat huolella valitut vihreät yhdessä neutraalien valkoisen, cappuccinon ja khakin kanssa tasapainottavat kiirettä.

Lue lisää