Kylpyhuonetrendit 2020

TÄSSÄ OVAT VUODEN 2020 KYLPYHUONETRENDIT

Usean mustavoittoisen vuoden jälkeen kylpyhuonetrendit kehittyvät vihdoinkin valoisampaan suuntaan vuonna 2020. Tänä vuonna pyritään yhteen luonnon kanssa ja tuomaan vihreän planeettamme värejä sisätiloihin: neutraaleja sävyjä, ruskeaa, beigeä ja valkoista yhdistettynä kermanvalkoiseen, vaalean keltaiseen ja tietenkin myös kaikkiin vihreän sävyihin, jotka voivat tällä kertaa olla aiempaa sinertävämpiä. Sanavarantoomme tulee uusia ilmauksia, kuten ”woodism” ja ”forest bathing”, ja kestävä sekä ympäristöystävällinen elämäntapa on merkittävämmässä osassa kuin koskaan aiemmin – myös kylpyhuoneessa.

LÄHEMMÄS LUONTOA BIONICASSA

Beigen, vehnän, valkoisen ja kermanvalkoisen neutraalit sävyt vaaleanvihreillä vivahteilla tai sinisen sävyillä luovat Bionican ilmeen, jossa valoisuus ja ilmavuus ovat keskeisessä osassa. Täällä nautiskellaan yksinkertaisesta elämästä luonnon läheisyydessä, ja muotoilu on sekä käytännöllistä että kaunista.

Luo tyyli

INDUSTRIAL SWAY luonnonläheisillä ELEMENTEILLÄ

Tekniikka on tärkeää, mutta sen on oltava myös toimivaa. On hyvä pitää mielessä, että kylpyhuoneen päätarkoituksena on toimia pakopaikkana stressistä – ei siis aiheuttaa sitä.

Luo tyyli

 

 

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Lue lisää

Designmallistot

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Lue lisää