BIONICA

TUO LUONTO KYLPYHUONEESEEN JA LÖYDÄ SISÄINEN RAUHA

Beigen, vehnän, valkoisen ja kermanvalkoisen neutraalit sävyt vaaleanvihreillä vivahteilla tai sinisen sävyillä luovat Bionican ilmeen, jossa valoisuus ja ilmavuus ovat pääosassa. Täällä nautiskellaan yksinkertaisesta elämästä luonnon läheisyydessä, ja muotoilu on sekä käytännöllistä että kaunista.

Elämä on keveää Bionicassa, jonka materiaalit ja esineet on kehitetty kestävyyden ja käytännöllisyyden ehdoilla. Suosit sitten kalkkikiveä tai betonia, niillä kummallakin on paikkansa Bionicassa, etenkin yhdistettynä vaaleisiin puumateriaaleihin.

LUONNOLLISET SIIRTYMÄT

Kun kylpyhuoneesta kulkee oma uloskäynti puutarhaan ja esteetön kulkuväylä ulottuu makuuhuoneeseen asti, voit siirtyä luontevasti vuorokauden vaiheesta toiseen: nukahtaa, herätä, peseytyä ja oleskella. Valaistus on luonnollisesti tämän kaiken tukena. Voit pitää tunnelman levollisena säätämällä valaistusta mielesi ja tilanteen mukaan. Vietä miellyttävä päivä aina aamutuimasta iltamyöhään.

Luo tyyli

Kermanvalkoinen, vehnä, beige ja valkoinen ovat hallitsevat värit.
Voit tuoda ilmeeseen lisää väriä vaaleanvihreällä tai sinisen sävyillä ja myös karkeammalla betonilla.

 

Vehnä

Beigeä ja vaaleanturkoosia

Gotlantilaisen kalkkikiven maanläheisiä sävyjä

Valkoista, vaaleanvihreää ja betonia

Hyvinvointi edellä

Käväise streetcasterina ja joogaopettajana toimivan Helinin luona kylässä. Hän on sisustanut kylpyhuoneensa upeilla maanläheisillä sävyillä ja kestävillä materiaaleilla.

Käy kylässä

LUONNONMATERIAALIT

Löydä sisäinen rauha tuomalla luonnonmateriaaleja kotiisi. Gotlantilainen kalkkikivi on luonnonmateriaali, joka sopii täydellisesti Bionicaan kauniin luonnollisine kermanvalkoisen ja beigen sävyisine fossiilikuvioineen. Myös betoni on tyyliin sopiva ratkaisu, joka tuo ripauksen karkeutta kylpyhuoneeseen. Pesualtaaseen sopivat taas posliini tai komposiittikivi, jotka ovat kumpikin yhtä kestäviä ja kauniita ratkaisuja.

Materiaalimme

KESTÄVYYS ENNEN KAIKKEA

Bionican materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. Näitä ovat vaalea puu, viilu, betoni, posliini ja uudet luonnolliset komposiittimateriaalit, jotka on suunniteltu helpottamaan arkea. Ympäristöystävällisesti valmistetut maalit ovat ehdoton valinta, sillä Bionicassa pyritään vähentämään ilmastovaikutuksia ja pääsemään lähemmäs luontoa. Tämä lisää myös omaa hyvinvointia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kestävien takuutuotteiden ja -materiaalien valitseminen on myös hyvä keino suojella ympäristöä. Ympäristöystävällinen ja luonnollinen valinta.

Ympäristökäytäntömme

Kaikilla INR-kylpyhuonekalusteilla ja -suihkuseinillä on 15 vuoden takuu, ja ne kestävät vähintään sukupolven ajan.

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

Tuotteet

Äärimmäisen kestävä ja helppohoitoinen komposiittikiviallas.

Valkoinen BOW-pyyhekuivain

Kylpyhuonetrendit 2020

Industrial Sway

Vuonna 2020 painotetaan aiempaa enemmän luonnonläheistä tyyliä ja autenttisempaa tunnelmaa. Tällä kertaa tuodaan luonnon omia materiaaleja entistä enemmän sisätiloihin ja annetaan käsityön arvostamisen näkyä niin kokonaisuudessa kuin yksityiskohdissakin.

 

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2020

Usean mustavoittoisen vuoden jälkeen kylpyhuonetrendit kehittyvät vihdoinkin valoisampaan suuntaan vuonna 2020. Tänä vuonna pyritään yhteen luonnon kanssa ja tuomaan vihreän planeettamme värejä sisätiloihin.

Lue lisää