urban eco

TUO LUONTO KYLPYHUONEESEEN

Mukavuus ja toimivuus ovat avainasemassa, kun luonto tuodaan kylpyhuoneeseen. Pohjoisen puun sävyt ja muutamat huolella valitut vihreät yhdessä neutraalien valkoisen, cappuccinon ja khakin kanssa tasapainottavat kiirettä. Yhteensopivat sävyt luovat 1960-luvun tunnelmaa. Yhdistävänä tekijänä toimii valkoinen, kun taas mehevä keltainen antaa ilmeelle mielenkiintoisen leiman. Kasvit ovat vihreässä kylpyhuoneessa tietysti tärkeässä asemassa, ja vuoden 2019 loppupuolella niitä on myös laatoissa ja märkätilojen tapeteissa. Ryhmiin tai yksitellen sijoiteltujen design-valaisimien rinnalla kannattaa hyödyntää luonnonvaloa.

VISKAN Classic 120 Green Tea

SKAPA STILEN

Jos haluat luoda oman versiosi Urban ECO -tyylistä, suosi seuraavia tuotteita:

Kalusteet, joissa on käytetty INR:n vuoden 2019 tehostevärejä Green Tea, Cappuccino ja Nordic Oak

Energiatehokkaat LED-valot lipaston alaosassa ja laatikoissa

Kirkaslasiset joutsenmerkityt suihkuseinät, joissa mieluiten valkoiset profiilit ja vetimet

Pyöreät peilit

Mattavalkoinen hana

Viherkasvit

Esimerkki joutsenmerkitystä LINC-malliston suihkuseinästä. Katso lisää

Yhdistele

Rubelli nojatuoli

House Doctor kulhot

Tuo luonto sisään

Valkoinen pyyhekuivain LINE

AIR antaa sinulle mahdollisuuden luoda oman ainutlaatuisen kylpyhuoneenkalusteen. Tyylikkään kalusteen luominen on todella helppoa, kun materiaalina on valkoiseksi taittuva tammiviilu ja työtaso Deekton Tundra, joka on erittäin kestävää ja kaunis. Aloita valitsemalla kalusteen leveys 60, 90, 120, 150 tai 180 cm. Yhdistele kapeita ja leveitä säilytyslaatikoita oman makusi mukaan.

Lue lisää AIR mallistoon

GRAND Solid 120 Nordic Oak. Lue lisää GRAND kalusteista.

Meidän kotona

ICONIC by Helin

Helinin mielestä maailma on täynnä kauneutta mutta me tuijotamme sokeina pelkkää pintaa. Itse Helin toivoo edistävänsä vähemmän stereotyyppistä kauneusihannetta.

Lue lisää

Kylpyhuone

Kasvit kylpyhuoneessa

Kasveilla saat nopeasti ison muutoksen aikaan. Täältä löydät vinkit mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun sisustat kasveilla.

Lue lisää

Kylpyhuone

kylpyhuone kasvavalle perheelle

När vi blir fler i familjen växer också behovet av utrymme. Men även i det stora badrummet är det en god idé att optimera ytan med hjälp av badrumsinredning med smart funktion utöver den goda formen.

Lue lisää