Industrial Sway

MUOTOILUA, KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ JA TEKNOLOGIAA TEOLLISILLA VIVAHTEILLA

Teollinen tyyli maskuliinisine piirteineen on ollut suosittu kylpyhuonetrendi jo monta vuotta. Ymmärrettävästä syystä. Selkeyttä, nykyarkkitehtuuria, pohjoismaista muotoilua ja viileää värimaailmaa yhdistelevä tyyli sopii nimittäin useimpiin kohteihin ja takaa aina tyylikkään ja hienostuneen ilmeen.

Vuonna 2020 painotetaan aiempaa enemmän luonnonläheistä tyyliä ja autenttisempaa tunnelmaa. Tällä kertaa tuodaan luonnon omia materiaaleja entistä enemmän sisätiloihin ja annetaan käsityön arvostamisen näkyä niin kokonaisuudessa kuin yksityiskohdissakin.

TOIMIVIA TEKNOLOGIARATKAISUJA

Tekniikka on Industrial Swayn keskeinen tekijä, mutta sen on myös oltava toimivaa. On hyvä pitää mielessä, että kylpyhuoneen päätarkoituksena on toimia pakopaikkana stressistä – ei siis aiheuttaa sitä.

Teknikkaa kylpyhuoneessa

AITOUTTA JA RUSTIIKKAA

Harmaan kaikki sävyt yhdistettynä mustaan ja yönsiniseen ovat pääosassa Industrial Swayn värimaailmassa. Myös eriväriset ja -paksuiset lasielementit ovat olennainen osa Industrial Sway ‑tyyliä – etenkin mustilla tai kiiltävillä yksityiskohdilla. Mustaksi petsattu tammivaneri sopii hyvin kalusteisiin, sillä se tukee talonpoikaistyyliä ja lisää aitouden tuntua. Voit myös käyttää persoonallisia nahkaisia yksityiskohtia, jotka tuovat sisustukseen lämpöä ja tyylikkyyttä.

Materiaalimme

Luo tyyli

Musta, yönsininen ja kaikki harmaan sävyt yhdessä betonielementtien kanssa tekevät Industrial Sway ‑tyylin. Tuo tyyliin oma lisäsäväyksesi hillityn sinisen, vihreän ja harmaan sävyisillä kasveilla, puisilla tai nahkaisilla esineillä tai käsin tehdyillä kulhoilla.

 

 

Teollista tuntua aasialaisilla vaikutteilla

Mustaksi petsattua tammiviilua

Savunväristä lasia kiiltävillä yksityiskohdilla

House Doctorin Rustic-sarja

LUONNOLLISET MATERIAALIT

Toimiva ja kestävä elämäntapa on keskeinen osa Industrial Sway ‑tyyliä. Tasomme ja pesualtaamme ovat saatavilla tiettyjen materiaalien – kuten lasi, viilu, alumiini ja kivi, joita voi yhdistellä myös uusiksi jännittäviksi ratkaisuiksi – lisäksi myös uusissa komposiittimateriaaleissa. Tuloksena on kaunis, toimiva ja kestävä ratkaisu.

AIR-kalustesarja

KATSE KOHTI VALOA

Koska Industrial Swayn sävyt ovat tummia, kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa panostaa. Siksi olemme ottaneet tyyliin mukaan älykkäitä ja esteettisesti miellyttäviä peiliratkaisuja ja valaistuksen, joka on säädettävissä sekä mielialan että tilanteen mukaan. Pesupöydän Bluetooth-kaiuttimet ja kalusteiden alle sijoitetut valaisimet luovat myös tyylikkään loppusilauksen.

Älykkäät kylpyhuonekalusteet

KONTRASTIEN HARMONIAA

Päivä ja yö, valkoista ja mustaa. Lämmintä ja viileää, vaaleaa ja tummaa. Industrial Sway yhdistelee vastakohtia ja luo niillä harmoniaa. Tutustu Gotlannissa sijaitsevaan upeaan kylpyhuoneeseen, jossa on jotain kaikille aisteille.

Käy kylässä

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kylpyhuone

loistavia-innovaatioita

Hemmottele itseäsi kylpyhuoneen sisustuksella, joka kirjaimellisesti valaisee jokapäiväistä elämääsi ja täyttävät sinut uudella energialla riippumatta siitä, oletko valmistautumassa uuteen työpäivään vai bileiltaan kaupungissa.

Lue lisää

Kylpyhuonetrendit 2021

Bionica

Beigen, vehnän, valkoisen ja kermanvalkoisen neutraalit sävyt vaaleanvihreillä vivahteilla tai sinisen sävyillä luovat Bionican ilmeen, jossa valoisuus ja ilmavuus ovat pääosassa.

Lue lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää