Nordic Identity

Kylpyhuonetrendit 2021

Dramaattinen minimalismi ja rohkeat kontrastit

Aloita puhtaalta paperilta, lisää elementtejä, ota askel taaksepäin, pohdi. Lisää jotain uutta. Toista. Näin kuvaamme kylpyhuonetrendiä Nordic Identity, jonka taiteelliset ja itsevarmat piirteet, mustan ja valkoisen, kuuman ja kylmän, pehmeän ja kovan kontrastit luovat melkein teatraalisen ilmeen.

Nordic Elements trendissä toiminto on muotoilun ja laadun kanssa jaetulla sijalla, mutta tällä kertaa ei kokonaisuus ole tavoitteena vaan jokaisella elementillä on oma roolinsa. Oikein tulkittuna tyyli luo kylpyhuoneen, joka on samalla minimalistinen ja ylellinen. Kuin oma taideteos, joka tekee syvän vaikutuksen katsojaan.

Raven kvartsikomposiitti, jossa on graniittimainen pinta. Uutuus 2021 GRAND allaskalusteisiin.

Nordic Identity on kunnianosoitus lämpimän ja kylmän, kovan ja pehmeän kontrasteille. Yhdistämme luonnon omat materiaalit teollisesti kehitettyjen materiaalien kanssa siksi, että tulos ei olisi ainoastaan hyvännäköinen, mutta myös käytännöllinen. Upea yhdistelmä lasia, puuta, metallia ja betonia, jossa kukin elementti on poimittu muotoilunsa ja tarkoituksensa vuoksi.

Jotun LADY 1434 Elegant

AIR – Dramaattista minimalismia

Väriskaala Identity tyylissä on yksinkertainen ja selkeä. Mustaa ja valkoista eri sävyissä, jossa yksittäiset elementit nousevat esiin merkittävästi, kuten puuosat tai uudet jännittävät materiaalit. Tai miksi ei käytettäisi klassisia materiaaleja uudella tavalla.

AIR allaskalusteet

Raw Concrete kvartsikomposiittipöytätaso, jossa on upotettu antrasiitin värinen mattaposliinipesullas. Uutuus 2021 GRAND allaskalusteisiin.

BOW - pyyhekuivain, joka on sen uniikin muotoilun ja erinomaisen toiminnallisuuden ansiosta valittu Red Dot Award 2017 voittajaksi.

Tammiviilu. Käyttämämme tammiviilu leikataan käsin ja se on käsitelty niin, että kaunis ilme säilyy vuodesta toiseen. Saatavana kaikkiin GRAND- ja VISKAN-allaskalusteisiin.

Nordic Identity tyylissä kiiltävät metallit ovat vihdoinkin palaamassa vetimiin ja muihin yksityiskohtiin. Korostamme enemmän kuin koskaan kalusteiden muotoilua ja uniikkeja yksityiskohtia. Toiminnalliset elementit, kuten upotetut kahvat ja innovatiiviset säilytysratkaisut yhdistettynä tekniikan, kuten laatikostoiden ja peilien valaistus luovat ylellistä tunnelmaa. Viimeistele tyyli valitsemalla kylpyhuonekalusteet mustaksi lakatulla Black Oak tammiviilulla.

Kylpyhuonekalusteet

GRAND Grip Black Oak, jossa on LEVEL pöytätaso. Uutuus 2021.

Suihkutilaratkaisu saa erottua -niin esteettisyyden kuin koon suhteen. Tyyli on minimalistinen, mutta tunne massiivinen. Lasi voi olla kirkas tai sävytetty halutun vaikutuksen mukaan. Helat ja yksityiskohdat on valittavissa väreissä kromi, kiillotettu alumiini tai musta.

Suihkutilaratkaisut

EPIC 2 Plus, 10 mm lasi

ARC 43 Plus, jonka korkeus on jopa 2700 mm. Uutuus 2021.

ARC Frame kehystää 8 mm paksuisen lasin kauniisti, mikä on sekä käytännöllinen että esteettinen ominaisuus Nordic Identity tyylissä. Uutuus 2021.

EPIC – Statement-suihkuseinä, 10 mm lasi.

< >

Nordic Identity

Nordic
Identity

 

✓ Yksiväriset musta, valkoinen tai harmaa

✓ Statement-pieces 

✓ Tekee suuren vaikutuksen

✓ Samanaikaisesti minimalistista ja rohkea

✓ Teräs, alumiini ja lasi

✓ Luonnonkivi tai kvartsikomposiitti

✓ Puhtaat linjat ja arkkitehtoninen tunnelma

✓ Keskitytään toiminnallisuuteen

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Katso lisää

Kylpyhuone

Kotikylpylä pohjoisessa

Kun on ollut koko päivän rinteessä tai ladulla, kaipuu kotiin ja kylpyhuoneeseen on suuri. Kun monot riisutaan pois ja on vihdoin aika sulatella jäätyneitä varpaita ja sormia mittatilaustyönä tehdyssä saunassa, Erik ja Johanna ovat todella onnellisia.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää