Nordic Woodlands

Nordic Woodlands kylpyhuonetrendissä yhdistyy retro ja kestävä tulevaisuus

Nordic Woodlands kylpyhuonetrendissä kohtaavat lämpimänsävyiset puulajit, kuten pähkinä ja tummaksi petsattu tammi, marmori ja modernit komposiittimateriaalit. Lopputulos on samalla kova kuin pehmeä ja muodostaa täydellisen sekoituksen retroa ja tulevaisuutta. Väriskaala sisältää kaikki luonnon lämpimät sävyt beigestä suklaaseen. Niiden pohjana on valkoinen ja betoni, jotka luovat oikeanlaisen minimalistisen ilmeen.

Kaunis sisältä - sopivan kova, sopivan pehmeä ja täydellinen sekoitus retroa ja tulevaisuutta. GRAND Walnot

Kylpyhuone sulautuu kodin muihin tiloihin

Jo useiden vuosien ajan olemme INR:llä havainneet, että pohjoismaiset kylpyhuoneemme saavat yhä enemmän inspiraatiota keittiömaailmasta. Eikä vain materiaalivalinnoissa, vaan myös pohjapiirroksen suhteen. Kylpyhuone sulautuu nyt luontevasti kodin muihin tiloihin ja sinne tuodaan luonnonvaloa ikkunoiden avulla aina kuin mahdollista.  

Räätälöity keittiö tummaksi petsattua tammea. Kuva lainattu Nordiska Kök

Yksityiskohta GRAND Walnot

Kylpyhuoneen vallankumous

Tavalliset ovet korvataan ovilla, joissa on retrolasi, massiivipuisilla liukuovilla tai ovia ei laiteta lainkaan. Onneksi se aika on ohi, kun kylpyhuone oli ainoastaan käytännöllinen huone. Nyt kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, johon panostetaan ja jossa voi hemmotella itseään.

Haluamme näyttävän kylpyhuoneen, joka kylpee luonnonvalossa. Haluamme kylpyhuoneen heijastavan täysin persoonallisuuttamme ja haluamme, että koko maailman kokee sen kanssamme!

Päästä luonto osaksi sisustusta. Kuva lainattu Adam Kane Architect

Makuuhuoneen kauniit sävyt. Kuva lainattu stylisti Pella Hedeby

Onneksi ohi on aika, jolloin kylpyhuone joutui väistymään muiden tilojen huomiolta, nyt ne saavat kodeissamme arvoisensa tilan ja näkyvyyden

Pitkällä aikavälillä tuplasti kestävä on voittaja

Samanaikaisesti, kun haaveilemme lämpimänsävyisistä puulajeista ja luonnonmateriaaleista, on meille tärkeää tehdä ekologisesti kestäviä valintoja niin materiaalien kuin tuotteiden käyttöiän suhteen.

Kestävien materiaalien kysynnän vuoksi esimerkiksi komposiittimateriaalit ovat yleistyneet kylpyhuonemarkkinoilla. Kvartsikomposiitti on erittäin hyvä vaihtoehto luonnonkivelle, josta on saatavana useita malleja kohtuuhintaan. Ne kestävät kylpyhuoneessa paremmin kuin esimerkiksi paljon varovaisuutta vaativa kalkkikivi.

Luonnonvalon leikki. Kuva lainattu Adam Kane Architect

Clamshell on matta kvartsikomposiittitaso, jolla on kalkkikiven luonne. Sopii yhteen GRAND Level pesualtaaseen.

 

Parempi kuin alkuperäinen

Myös puumateriaaleissa on saatavilla kauniita ja kestäviä vaihtoehtoja aidoille puumateriaaleille, jotka ovat kyllä kauniita mutta valitettavasti useat lajit ovat uhanalaisia.

Komposiittipuuviilu Walnot™ on täysin ainutlaatuinen viilu, joka näyttää ja tuntuu aidolta pähkinäpuulta, mutta on valmistettu ekologisista puulajeista sertifioiduilta puuviljelmiltä.

Walnot

GRAND Walnot™ kaluste löytyy valikoitujen jälleenmyyjien valikoimasta.

Kaikki INR:n kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, joka tekee saumattoman pinnan ja kestää kosteutta vähintään 15 vuotta.

Luo tyyli

✓ Huomioi luonnonvalo suunnittelussa

✓ Yhdistä luonnolliset sävyt ja käytä pohjavärinä valkoista

✓ Huomioi kestäväkehitys kaikissa suunnittelun vaiheissa

✓ Valitse ekologiset vaihtoehdot uhanalaisten puulajien sijaan

✓ Anna kylpyhuoneen ja muun kodin välisen rajan sulautua luontevasti

✓ Anna persoonallisuutesi kukoistaa

Tutustu myös näihin

Kylpyhuonetrendit

Nordic Tranquility

Tässä sininen kohtaa metsänvihreän ja sekoittuu sävykirjoon, joita löydämme pohjoismaisesta luonnosta.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2023 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit

Nordic Elements

Nordic Elements on tunnelmallinen kylpyhuonetrendi, joka on saanut vaikutteita Japanista ja Italiasta ja ne on sulautettu luontevasti pohjoismaiseen tyyliimme.

Katso lisää