Iconic by Daniel ja Carolina

Etelä-Ruotsissa sijaitsevasta Höllvikenin kesäkaupungista löytyi täydellinen tontti, jonne Daniel ja Carolina rakensivat unelmien talonsa. Mäntymetsän keskeltä, vain kivenheiton päästä liidunvalkoisilta rannoilta, löydämme tämän hillityn tyylikkään T-muotoisen talon, jossa on täydelliset puitteet kauniiden kesäpäivien viettoon uima-altaalla aina aamutunneille asti.

Oli vain yksi ongelma. Kesävieraiden lisääntyessä sänkypaikat kävivät vähiin. Siihen oli vain yksi ratkaisu – rakentaa vierasmökki!

Kaunis terassi tarjoaa upeat puitteet pitkille illallisille ja vilvoittaville pulahduksille…

Carolina ja Daniel kivenheiton päässä talostaan kilometrien mittaisilla valkoisilla rannoilla. ​​

Sisäänkäynnille johtavassa käytävässä kävelemme villin viinin ja muratin läpi. Julkisivussa käytetty Verona-kiveä.

Jo alun perin suunnitelmana oli rakentaa päärakennuksen tyyliin sopiva vierasmökki, josta löytyy ripaus kesätunnelmaa. Gunilla Emgård Zoom Architects -suunnittelutoimistosta auttoi rakennussuunnitelman tarkistamisessa sekä varmisti, että vierasmökin ulkoasu sopii sekä talon tyyliin että alueelle tyypilliseen mänty- ja kanervakasvillisuuteen.

Vierasmökki

- Vierasmökki on pinta-alaltaan 25 neliömetriä, johon halusimme mahtuvan makuuhuoneen kapealla parivuoteella, olohuoneen ja tietysti kylpyhuoneen. Pohjapiirrosten valmistuttua jäi kylpyhuoneelle tilaa 2,2 m² ja makuuhuoneelle 4,4 m². Tavoitteena oli mahdollisimman ohut, vaatimukset täyttävä seinärakenne, joka antaisi suurta joustavuutta sisustamiseen. Olohuoneelle jäikin yllättävän suuri 14 m² tila.

SEURAAVA HAASTE: 2,2 M² KYLPYHUONEEN SISUSTAMINEN

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen asetti kovat vaatimukset kylpyhuonekalusteille. Danielin ja Carolinan piti valita tuotteet, jotka säästäisivät lattiatilaa, mutta samalla loisivat hyvännäköisen ja toimivan kokonaisuuden.

- Meillä oli jo entuudestaan hyviä kokemuksia INR:n tuotteista, joten tiesimme mistä löytäisimme sopivat ratkaisut. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä korkeaan laatuun ja ihanteelliseen toimintaan on aina ollut mottomme sisustamisessa. Jäljellä oli siis vain sopivien tuotteiden valinta - nimensä arvoinen haaste, sillä kylpyhuoneen pinta-ala oli vain hieman yli 2 m². Peilikaappi oli ehdoton valinta pieneen kylpyhuoneeseen.

Näin sisustat pienen kylpyhuoneen

STAGE 50 peilikaappi INR:ltä

Tutustu tuotteeseen

LINC Josephine suihkuseinä INR:ltä.

Tutustu tuotteeseen

Luo tyyli /

Kesäiset löydöt

Yhdistele orgaaniset materiaalit, saippuat, voiteet ja esimerkiksi laventelin ja sitrushedelmien tuoksut liinavaatteiden ja kivitavaroiden kanssa. Luo luonnonläheinen kokonaisuus, joka tuo mieleen meren, rannan ja laiskat kesäpäivät... ympäri vuoden!

Lisää inspiraatiota

VISKAN Grip 50 allaskaappi

Tutustu tuotteeseen

Kaikkiin kalusteisiimme kuuluu kaksi Organizer-lokerikkoa, jotka on tehty mustasta alumiinista ja tammesta. Voit halutessasi tilata niitä myös useampia.

Pieni, mutta tilava allaskaappi

Perheen toiveena oli löytää allaskaappi, joka ei veisi tilaa, mutta sisältäisi vedettävät laatikot kosmetiikan, pienien tavaroiden ja pyyhkeiden säilytykseen. Valinta osui VISKAN Grip 50 allaskaappiin alumiinisilla vedinlistoilla.

Koska vierasmökin lapsivieraat juoksevat kesäisin suoraan altaalta kylpyhuoneeseen märkinä, oli tärkeää varmistaa, että kalusteet kestävät vettä ja kosteutta.

VISKAN Grip allaskalusteet

TX Top Extreme™ -pintakäsittely tekee kalusteen pinnasta erittäin kestävän.

Lue lisää

Entä suihkuseinä?

- Koska kylpyhuone on todella kapea, valitsimme kaarevan, sisäänkäännettävän LINC Josephine suihkuoven. Se on käytännöllinen, sillä sen voi taittaa seinää vasten, kun sitä ei käytetä. Sen lisäksi se on myös tyylikkäästi muotoiltu ja antaa pehmeämmän ilmeen muuten kulmikkaaseen tilaan.

LINC suihkuseinät

LINC Josephine suihkuseinä INR:ltä

Tutustu tuotteeseen

LINC Josephine sisääntaitettuna

Tutustu tuotteeseen

Täällä asuu

Isä Daniel on rakennusinsinööri ja työskentelee neutronitutkimuksen kanssa. Äiti Carolina on kauppatieteilijä ja työskentelee rahoitusalalla.

Täällä asuu myös perheen pikku-pomot Maximilian, 4, ja Alicia, 3.


Materiaalit ja tuotteet

Lattia / Keope Back Ivory 10x10
Seinät / Keope Back Ivory 30x60
Allaskaappi / VISKAN Grip 50
Peilikaappi / STAGE 50
Suihkuseinä / LINC Josephine


Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää